ČEZ Prodej přináší další výhody svým firemním zákazníkům

17.10.2012 8:00

ČEZ přichází s novým zákaznickým programem ČEZ Business Club. Je určen pro firemní zákazníky, kterým po předložení zákaznické karty nabízí možnost čerpat výhody u partnerských společností. Cílem ČEZ Business Clubu je poskytnout firemním klientům kromě výhodné nabídky na dodávky energií další atraktivní benefity, které mohou jako zákazníci ČEZ Prodej využít pro svůj podnik nebo pro své zaměstnance.

ČEZ Prodej přináší další výhody svým firemním zákazníkům
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

ČEZ Business Club je nový benefitní program, díky němuž mohou firemní zákazníci ČEZ Prodej kromě cenově atraktivní dodávky elektřiny a plynu čerpat také výhody u řady zajímavých partnerů Skupiny ČEZ. Mezi partnerskými subjekty jsou zejména společnosti, jejichž zvýhodněné produkty a služby může využít každá firma a generovat tak významnou investiční nebo provozní úsporu. Příkladem můžeme uvést prodejce pohonných hmot, automobilů, nábytkářské firmy, nechybí ani poskytovatelé IT a telekomunikačních služeb či obchodníci s vytápěcí a klimatizační technikou.

„Cílem programu je nabídnout firemním zákazníkům další přidanou hodnotu, ušetřit jejich náklady v případě investiční potřeby, snížit jim jejich provozní náklady a být tak plnohodnotným partnerem pro jejich podnikání. V tuto chvíli spolupracujeme se sedmnácti subjekty, ale chceme, aby se seznam ověřených partnerských společností a tedy i exkluzivních výhod nadále rozrůstal. Benefity čerpá majitel karty primárně pro potřebu své firmy, může však jejím prostřednictvím i například poděkovat svým zaměstnancům,“ řekl k programu Alan Svoboda, ředitel divize ČEZ obchod.

Firemní zákazník může čerpat výhody u rostoucího seznamu partnerů programu po předložení zákaznické karty. Tu obdrží klienti společnosti ČEZ Prodej od svého obchodního zástupce. Členství v ČEZ Business Clubu je platné po dobu trvání smlouvy s ČEZ Prodej a nenese s sebou žádné poplatky ani vícenáklady.

„Velmi oceňuji nabídku ČEZ Prodej stát se partnerem benefitního programu pro firmy. Dává mi to smysl, protože tak budu moci nabídnout své služby s atraktivní cenou všem firemním zákazníkům Skupiny ČEZ,“uvedl k nabídce jeden z firemních zákazníků ČEZ Prodej a zároveň partner ČEZ Business Clubu.

 Více informací o programu je k dispozici na internetové stránce: www.cez.cz/businessclub.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČEZ

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…