Společnost Check Point Software Technologies posiluje svůj tým profesionálů

23.04.2013 10:29

Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, rozšiřuje svůj tým odborníků o Petera Kovalčíka.

Společnost Check Point Software Technologies posiluje svůj tým profesionálů
Foto: Check Point Software Technologies
Popisek: Check Point Software Technologies

Peter Kovalčík přichází na pozici Security Engineer. Bude zodpovídat za technicko–prodejní podporu partnerského kanálu v rámci bezpečnostních projektů v regionu Východní Evropy (Česká republika, Slovensko, Maďarsko a oblast Jadranu). Jeho hlavním cílem je poskytovat kvalitní služby obchodním partnerům a zákazníkům. Dále by se rád zaměřil na rozvoj klíčových zákazníků a pomáhal upevňovat pozici na trhu společnosti Check Pointu, jako lídra v oblasti komplexní bezpečnosti.

„Preferuji osobitý přístup k jednotlivým projektům, kde spokojenost obchodního partnera a zákazníka je pro mně na prvním místě. To je dle mého názoru základem každého úspěšného byznysu. S produkty Check Point mám několikaleté zkušenosti, patří mezi světovou špičku a poskytují zákazníkům velkou přidanou hodnotu. Jsem rád, že mohu být součástí Check Point týmu a chtěl bych navázat na jejich skvělou práci a přispět k dalšímu rozvoji. Je to pro mě velká výzva,“ uvedl Peter Kovalčík.

„Petera Kovalčíka znám jako špičkového odborníka ještě z jeho působení v DNS a věřím, že bude významnou posilou našeho obchodního týmu v Check Pointu,“ říká Martin Koldovský, SE Manager ze společnosti Check Point

Peter Kovalčík (29) má bohaté zkušenosti z oblasti zabezpečení firemních prostředí. Do Check Pointu přichází z firmy DNS, kde poslední 4 roky působil na pozici Senior Consultant. Jeho specializací byla bezpečnostní řešení pro podnikové sítě, autentizace a ochrana dat zákazníků. Je absolventem Elektrotechnické fakulty ČVUT v Praze.

Mezi jeho záliby patří cestování a sporty (zejména tenis a badminton).

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, je jediný dodavatel, který nabízí jednotný rámec pro správu komplexního zabezpečení sítí, dat a koncových bodů. Check Point svým zákazníkům přináší bezkonkureční zabezpečení proti všem typům hrozeb, klade důraz na jednoduchost nastavení a ovládání a snižuje náklady na vlastnictví. Check Point jako první uvedl na trh firewall (označený FireWall-1) s patentovanou technologií „stateful inspection“. Nejnovější inovací Check Pointu je architektura softwarových bladů. Dynamická architektura softwarových bladů nabízí bezpečná, flexibilní a jednoduchá řešení, která je možné libovolně přizpůsobit potřebám jakékoliv organizace či prostředí. Mezi zákazníky Check Pointu patří desítky tisíc společností a organizací všech velikostí, včetně všech firem uváděných v žebříčku Fortune 100. Řešení ZoneAlarm, které získalo řadu ocenění, chrání milióny počítačů proti útokům hackerů, spyware a krádeží identity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …