V Era finančních centrech se hraje o tablet a roční poplatkové prázdniny na osobním účtu

12.06.2013 12:40

Moderní tablet včetně služby umožňující simultánní přepis komunikace a také roční poplatkové prázdniny na Era osobním účtu. To vše čeká na výherce soutěže, kterou přichystala Era společně s firmou Transkript online. Osoby se sluchovým postižením mohou také i nadále ve všech 74 finančních centrech využívat službu Era eScribe, od loňského července již bylo jejím prostřednictvím obslouženo 205 přepisů.

V Era finančních centrech se hraje o tablet a roční poplatkové prázdniny na osobním účtu
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

„Součástí hlavní ceny je mimo jiné aplikace, která prostřednictvím tabletu či jiného mobilního zařízení s operačním systémem Android zajistí svému majiteli online přepis verbální komunikace. Díky těmto zařízením s připojením na internet a softwaru eScribe je možné o službu přepisu zažádat téměř kdykoliv a naprosto kdekoliv po celé České republice,“ říká Jitka Švejcarová, specialistka společenské odpovědnosti Ery.

Soutěž trvá od 1. června až do 31. července 2013 ve všech Era finančních centrech v České republice. Tvoří ji osm otázek a jeden tipovací dotaz. Zúčastnit se může každá fyzická osoba s trvalým pobytem na území ČR starší 18 let.

Jak funguje eScribe

Celý proces je velice jednoduchý a založený na komunikaci tváří v tvář (např. na úřadech, v nemocnicích apod.). Klient zažádá o přepis přes software eScribe prostým zmáčknutím tlačítka na tabletu. Přes internet pak naváže kontakt s přepisovatelem, jenž převede mluvenou řeč (např. úředníka, doktora apod.) do textové podoby promítající se na tablet klienta.

Era a Transkript online navázaly spolupráci ve všech Era finančních centrech již minulý rok službou Era eScribe. Ta se zaměřuje na osoby se sluchovým postižením, jimž bezplatně umožňuje doslovný přepis řeči zaměstnance banky. Stačí, aby zákazník o tento přepis požádal, pracovník pobočky se telefonicky spojí s přepisovatelem společnosti Transkript online a poté se již celý dialog promítá na monitoru počítače. Oba účastníci rozhovoru tak mají jistotu, že neslyšící klient dostal všechny potřebné informace a správně jim porozuměl.

Ceny v soutěži:

1. cena:      Tablet s ročním on-line přepisem, Era účet s ročními poplatkovými prázdninami 
2.– 5. cena:       Era účet s ročními poplatkovými prázdninami a prvním vkladem 1000 Kč
6. – 10. cena:   Era účet s ročními poplatkovými prázdninami a prvním vkladem 500 Kč

Podrobnější pravidla soutěže naleznete na stránkách: www.erasvet.cz/o-nas/pomahame.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a.s.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

10:04 ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce…