Až 4,1 % ročně - AKCENTA zvýšila úrokové sazby

12.03.2014 15:49

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo zvýšila úrokové sazby u termínovaných vkladů a spořicích účtů v eurech. Klienti tak své finance i v dnešní době zhodnotit až 4,1 % ročně.

Až 4,1 % ročně - AKCENTA zvýšila úrokové sazby
Foto: red
Popisek: Akcenta

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo oznámila zvýšení úrokových sazeb u svých spořicích produktů v eurech. Zvýšení se týká dvou, tří, čtyř a pětiletých termínovaných vkladů a spořicích účtů v evropské měně.

„Nejedná se o kosmetické úpravy, ale přistoupili jsme k poměrně výraznému zvýšení sazeb u depozitních produktů v eurech. Chceme i v dnešní době, kdy takřka všechny finanční instituce přistoupily ke snížení úrokových sazeb, nabídnout klientům ještě výhodnější úročení v pásmech dvou až pětiletých spořicích a termínovaných vkladů v eurech. Zvýšení je v rozmezí 1,5 % až 2,1 %, takže v nejvyšším pásmu zhodnotí klienti své finance až 4,1 % ročně,“ hodnotí nové úrokové sazby Petr Pištěk, člen představenstva a obchodní ředitel AKCENTY, spořitelního a úvěrního družstva.

Vklady v eurech jsou 100% pojištěny stejně jako vklady v českých korunách podle zákona o bankách, tedy do výše ekvivalentu 100 tisíc eur. Klienti tak nepodstupují riziko, že by o své naspořené finance mohli přijít. Navíc úroková sazba u termínovaných vkladů je garantovaná po celou dobu vkladu. Založit si termínovaný vklad mohou zájemci jak na pobočkách v Hradci Králové a v Praze, tak také pohodlně “na dálku“ přes internet. Stačí vyplnit žádost na internetových stránkách www.finance.akcenta.eu .tvo. Skupina působí na středoevropském trhu v oblasti obchodování s devizami, obchodování s energií a poskytování bankovních služeb, vkladů a úvěrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…