Budějovický advent s Českým rozhlasem České Budějovice

17.12.2013 18:00

Zveme v pátek 20. prosince na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích na adventní den s Českým rozhlasem České Budějovice. Zazpívají a zahrají Budvarka, Rozhlasový swingový orchestr Václava Hlaváče a New Rangers. Bohatým programem pod rozsvíceným vánočním stromem provede moderátor Martin Hlaváček. Nalaďte si veselé Vánoce s Českým rozhlasem České Budějovice.

Budějovický advent s Českým rozhlasem České Budějovice
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

V půl páté si můžete zapálit Betlémské světlo v katedrále sv. Mikuláše. Na slavnostním předání „Světla přátelství“ vystoupí dětský pěvecký sbor Canzonetta pod vedením sbormistryně Petry Nové. Lampičky a svíčky vezměte s sebou. Přímý přenos z předání Betlémského světla uslyšíte na frekvencích Českého rozhlasu České Budějovice – 106,4 MHz pro jižní Čechy, 88,2 MHz pro Slavonicko a Dačicko anebo na internetu budejovice.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…