ČD: Parním vlakem na Noc kostelů nebo do Pohádkového lesa

21.05.2014 20:40

Tento pátek 23. května vypraví České dráhy historický vlak v čele s parní lokomotivou „Matěj“ na kroměřížskou Noc kostelů.

ČD: Parním vlakem na Noc kostelů nebo do Pohádkového lesa
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Sobota bude ve znamení pohádkové jízdy do Zdounek, odkud je do Pohádkového lesa v nedaleké obci Divoky zajištěna návazná autobusová doprava. I letos zde obživnou tajemné bytosti, které provedou a zabaví děti hrami a soutěžemi. Letos pro mimořádný zájem pojedou hned tři páry vlaků s odjezdem z Kroměříže v 7:45, 9:55 a 13:00.

Historický parní vlak v čele s lokomotivou „Matěj“ vyjede v pátek z Valašského Meziříčí do Kroměříže v 17:33. Po příjezdu do Kroměříže v 19:19 se mohou všichni vydat na komentované prohlídky kaple sv. Šebestiána v rámci akce Noc kostelů 2014. V sobotu vyjedou na výlet do Pohádkového lesa hned tři páry vlaků mezi Kroměříží a Zborovicemi.

Za jednosměrnou jízdenku z Valašského Meziříčí do Kroměříže zaplatí dospělí cestující 80 korun. Kratší úsek z Bystřice pod Hostýnem do Kroměříže stojí 50 korun. Kdo zvolí trasu z Kroměříže do Zborovic, zaplatí 40 korun. V nabídce je i jízdné za úsek Valašské Meziříčí – Bystřice pod Hostýnem za 50 korun nebo Holešov – Kroměříž za 30. Děti do 6 let cestují zdarma, děti do 15 let platí pouze polovinu jízdného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…