ČSOB obhájila pozici nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker

01.11.2014 11:06

Ve středu 29. října 2014 proběhlo v Ženevě slavnostní předávání cen v soutěži PWM/The Banker Global Private Banking Awards 2014, na kterém si zástupci ČSOB Private Banking stejně jako minulý rok převzali ocenění pro nejlepší privátní banku v České republice.

ČSOB obhájila pozici nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

ČSOB Private Banking uspěla v hodnocení komise složené z patnácti významných osobností světového bankovnictví, která vybrala vítěze na základě kvalitativních i kvantitativních dat.

„Ve spolupráci se společností MasterCard se nám podařilo na trh uvést unikátní debetní kartu, tzv. Kartu dobré vůle, díky níž putuje z každé transakce 0,6 % na charitu. Jde pravděpodobně o první “charitativní” kartu v Evropě a nejprestižnější kartu, kterou MasterCard vydává. Velký důraz v rámci naší práce klademe také na investiční poradenství. To jsou dvě věci, u kterých si myslíme, že nám pomohly k obhajobě vítězství z loňského roku,“ řekl k ocenění Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking. „Zároveň děkujeme klientům za jejich podporu a důvěru a věříme, že jim budeme ideálním partnerem i do budoucna,“ doplňuje Martin Kosobud.

ČSOB Private Banking poskytuje produkty a služby privátního bankovnictví v České republice už více než 12 let. Klientům je k dispozici nejsilnější pobočková síť, která čítá 15 poboček. Klíčem k úspěchu je také stabilní tým zaměstnanců, kteří vynikají dlouhodobými zkušenostmi, vysokou kvalifikací a také vstřícným přístupem ke klientům, jimž jsou k dispozici v jakoukoliv denní dobu. ČSOB Private Banking se kromě komerčního bankovnictví zaměřuje především na investiční bankovnictví a s ním související poradenství. Vlastní také speciální investiční certifikát s úvěrovým podkladem a poskytuje služby v oblasti mezigeneračního transferu a nástupnictví.

Zaměstnanci i klienti se navíc každoročně zapojují do různých charitativních akcí. Unikátním projektem v charitativní oblasti je již zmiňovaná Karta dobré vůle, která vznikla ve spolupráci s MasterCard jako první karta svého druhu. Z každé provedené platby u obchodníka je z ní převedeno 0,6 % na charitativní účet banky. Vybrané peníze jsou využity na projekty významných neziskových organizací – Výboru dobré vůle, Nadace Charty 77, Nadačního fondu Českého rozhlasu, Nadace VIA a Člověka v tísni.

reklama

autor: ČSOB

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…