České aerolinie pořádají na svých palubách „Summer Party“

28.05.2014 11:44

Novou letní kampaň s titulem „Summer Party na palubách Českých aerolinií“ na několika trzích spouští český vlajkový dopravce. Kromě speciálních cenových nabídek letenek zve společnost také na své paluby na malou letní party.

České aerolinie pořádají na svých palubách „Summer Party“
Foto: ČSA
Popisek: ČSA

Od 1. června 2014 mohou dospělí cestující bezplatně ochutnávat tradiční alkoholické nápoje jako Becherovka nebo Jameson. Rodiny s dětmi se mohou těšit na dárky v podobě sušenek Oreo nebo vstupů do aquaparku Aquapalace Praha. Marketingová kampaň potrvá do 6. června 2014 a poběží ve vybraných online i offline médiích. Samotná letní party na palubách Českých aerolinií potrvá do konce letních prázdnin, tj. do 31. srpna 2014.

Kampaň „Summer Party na palubách Českých aerolinií“ bude probíhat na celkem 11 trzích od 22. května do 6. června 2014. Kromě českého bude uvedena také na Slovensku, v Belgii, Dánsku, Maďarsku, Německu, Nizozemí, Polsku, Rumunsku, Rusku a na Ukrajině. Hlavním sdělením na českém trhu jsou speciální cenové nabídky letenek do vybraných evropských destinací, např. do Budapešti, Bruselu, Jerevanu, Košic, Milána, Varšavy a dalších, jejichž cena začíná na 1530 Kč za zpáteční let včetně všech poplatků. Na zahraničních trzích společnost komunikuje zvýhodněné ceny na své lety do Prahy se zaměřením na podporu Prahy jako hlavní destinace a incomingové turistiky do České republiky. Zvýhodněné letenky zakoupené během kampaně je možné využít do 31. srpna 2014.

Na českém trhu využijí České aerolinie ke komunikaci mix online i offline médií. S vizuálem kampaně se lze setkat na informačních portálech Novinky.cz nebo iDnes.cz, na Slovensku na Sme.sk a Topky.sk, dále pak na CSFD.cz, na Gmailu nebo na Google.com v rámci AdWords nebo na portálech vybraných cestovních kanceláří a agentur. V Praze a Středočeském kraji podpoří kampaň spoty ve vysílání rádií tzv. Duhové šestky, tj. na Rádiu Impuls, Frekvenci 1, Evropě 2, Bonton Rádiu, Rock Zone a Dance Rádiu.

V rámci offline médií doplní kampaň vizuály na outdoorových nosičích zejména v Praze, například na tramvajích č. 6 a 14. Společnost dále ke komunikaci využije rámečky v metru, citylighty v centru města a několik digitálních LED bigboardů na hlavních tazích v hlavním městě. Součástí kampaně je také tištěná podoba zejména v Hospodářských novinách a Právu, dále pak v týdenících Instinkt a Týden.

Na zahraničních trzích kampaň poběží pouze v online podobě v široké síti webů přes moderní nákup médií RTB (Real Time Bidding), a také na vybraných portálech cestovních agentur.

Součástí kampaně je rozšíření palubního občerstvení v průběhu léta na všech spojích Českých aerolinií v obou cestovních třídách Economy i Business. Dospělí cestující zažijí na každém letu společnosti malou letní party. Až do 31. srpna 2014 budou moci na palubách Českých aerolinií bezplatně ochutnávat tradiční Becherovku nebo irskou whisky Jameson. Mladší klienti si budou moci vybrat balení sušenek Oreo nebo bezplatný vstup do aquaparku Aquapalace Praha v Čestlicích. Vstup do aquaparku můžou získat také studenti starší 18 let po předložení průkazu ISIC a útržku z palubní vstupenky letu Českých aerolinií absolvovaného v období od 1. června do 31. srpna 2014 u pokladny aquaparku. Počet vstupenek do aquaparku není omezen a je možné je využít kdykoliv do konce letošního roku.

Zvýhodněné ceny letenek si cestující mohou zakoupit jak na webových stránkách Českých aerolinií, tak i v cestovních kancelářích a u IATA prodejců letenek nebo na jejich internetových portálech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…