České dráhy soutěží s aplikací Můj vlak

18.09.2015 16:35

Nedávejte ucho na koleje! S aplikací Můj vlak vždy víte, za jak dlouho to přijede...

České dráhy soutěží s aplikací Můj vlak
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Projekt Aplikace Můj vlak

Aplikace postoupila do hlasování v kategorii Nástroje a služby v prestižní anketě Křišťálová Lupa 2015 - cena českého internetu. Pokud se vám aplikace líbí a využíváte ji, můžete ji podpořit hlasováním na stránce Křišťálová Lupa 2015 - hlasování.


České dráhy připravily speciální mobilní aplikaci Můj vlak pro snadné cestování vlakem. Aplikace je určena pro chytré mobilní telefony nebo tablety, je vytvořena ve verzích Android a iOS. Hlavním cílem aplikace je komplexní informační servis pro cestu vlakem. Snadno si vyhledáte spojení, zakoupíte jízdenku a pak můžete průběžně sledovat informace o jízdě vašeho vlaku. Aplikace vás sama upozorní na výluky, mimořádnosti a opatření s nimi souvisejícími. Dozvíte se také nástupiště a kolej, odkud odjíždí váš vlak. Aplikace vás upozorní i na blížící se přestup nebo nově vzniklou mimořádnost, která ovlivní jízdu vašeho vlaku.

Základní funkce

  1. Spojení - slouží pro vyhledání spojení, zjištění kompletních informací o spojení a k přímému nákupu jízdenky
  2. Vlak - snadno zjistíte kompletní informace o vlaku a průběžné informace o jeho jízdě
  3. Stanice - kompletní přehled informací o zvolené stanici, včetně aktuálních odjezdových tabulí (přehled odjezdů vlaků včetně informací o jejich případném zpoždění, nástupišti a koleji)
  4. Jízdenky - správce zakoupených jízdenek pro jejich snadné zobrazení průvodčímu při kontrole ve vlaku a pro rychlé opakování nákupu již jednou zakoupených jízdenek

Podrobný popis aplikace Můj vlak

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…