CzechTourism: Expozice České republiky zazářila na veletrhu v Pekingu

27.06.2017 13:39

Hned tři ocenění si přivezli zástupci agentury CzechTourism z jednoho z největších a nejvýznamnějších asijských veletrhů Beijing International Tourism Expo (BITE), který proběhl ve dnech 16. - 18. června v čínském Pekingu. Cenu za nejoblíbenější stánek „Most Popular Booth Award“ doplnila cena pro nejzajímavější expozici „Most Outstanding Booth Award“ a cena za nejlepší národní tým „Best Team Award“.

CzechTourism: Expozice České republiky zazářila na veletrhu v Pekingu
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Veletrh BITE Peking patří v současné době k nejvýznamnějším veletrhům cestovního ruchu nejen v Číně, ale v celé Asii a je ideální B2B platformou organizovanou již od roku 2003. V letošním roce dosáhl veletrh i rekordní návštěvnosti, která překročila 150 000 příchozích.

Česká republika se představila na akci s oficiální expozicí o rozloze 66 m2, ve které svou nabídku prezentovali zástupci Prague City Tourism, Ústeckého kraje, dále několik českých cestovních kanceláří a tour operátorů – společnosti Invia.cz, Busline a.s., Fenix Travel Central Europe, hotel Jalta a v neposlední řadě také asociace Czech China Educational Exchange Association.

„O Českou republiku byl po celou dobu konání obrovský zájem, návštěvníci se zajímali nejen o Prahu, ale také o další, především kulturní památky. Nadšeni byli také z připraveného doprovodného programu – ochutnávek moravského vína, českých jogurtů i műsli, velký úspěch zaznamenala pravidelná vystoupení cimbálové muziky Strážničan spojená s výukou tradičních českých tanců,“ přibližuje Tereza Matějková, vedoucí oddělení veletrhů a dodává: „Všech tří získaných ocenění si samozřejmě vážíme a máme z nich velkou radost – naše expozice se dokázala prosadit v nemalé konkurenci ostatních zemí a díky doprovodným akcím byl stánek doslova obsypán návštěvníky. Za ocenění pro nejlepší národní tým patří poděkování také všem našim partnerům na stánku, kteří s velkým nasazením a profesionalitou přistupovali k příchozím návštěvníkům.“

Účast České republiky na veletrhu BITE byla doplněna navazující akcí v blízkosti Pekingu, kterou bylo slavností otevření lázeňského města Sansheng vybudovaného po vzoru Karlových Varů. České hudební vystoupení bylo doplněno destinační prezentací ředitelky zahraničního zastoupení CzechTourism v Pekingu, paní Noemi Guerrero – Benešové.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…