CzechTourism: Hledáte tipy na výlet? Chcete se prezentovat se svojí turistickou nabídkou?

29.12.2013 16:22

Podnikáte v domácím cestovním ruchu, pořádáte zajímavé akce nebo provozujete zajímavé aktivity? Pak by se tipy na vaše aktivity či akce měly objevit na webovém portálu Kudy z nudy nabízejícím komplexní nabídku pro každého cestovatele. Lidé se tu mohou inspirovat tipy na výlety po celém Česku, které uspokojí rodiny s dětmi, party mladých lidí, romantiky i velké sportovní fajnšmekry.

CzechTourism: Hledáte tipy na výlet? Chcete se prezentovat se svojí turistickou nabídkou?
Foto: CzechTourism
Popisek: CzechTourism

Kudy z nudy – web, kde vás lidé najdou. Je provozovaný agenturou CzechTourism pomáhá podnikatelům v cestovním ruchu a nabízí jim zdarma propagaci jejich nabídek. Na portálu se každý den objevují nové aktivity, akce a rozmanité tipy na cestování z celé České republiky. Díky jednoduchému a přehlednému členění stránek si návštěvníci mohou nejenom vyhledávat informace, ale také plánovat výlety podle věku, zájmů či regionů, kam se chtějí vydat. Nabídka se neustále rozšiřuje, stoupá také počet pravidelných návštěvníků a registrovaných uživatelů. Nabídněte jim i vy své služby! S Kudy z nudy spolupracují nejrůznější podnikatelské subjekty v oblasti cestovního ruchu. Vedle obvyklých muzeí, hradů, zámků a dalších památek nebo přírodních zajímavostí, jsou zde i nabídky sportovních a zážitkových aktivit, lázeňských a wellness zařízení, různých akcí a v neposlední řadě také služby z oblasti ubytování a gastronomie.

CzechTourism oceněn:

*Nominace na cenu Czech Grand Design za nový vizuální styl agentury

*Ocenění PIAF - nový vizuální styl agentury CzechTourism z dílny grafického studia Marvil získal bronz v kategorii „stát jako zadavatel“ na mezinárodním festivalu reklamy

* Prestižní evropské ocenění pro Czech Convention Bureau (CCB) agentury CzechTourism od časopisu MICE Report BestConventionBureau

* Internetový portál agentury CzechTourism www.kudyznudy.cz zaznamenal fenomenální úspěch. Prestižní evropský lídr pro analýzu sociálních sítí společnost Socialbakers vyhodnotila portál kudyznudy.cz jako osmou nejpopulárnější mediální značku z hlediska vlivu na komunikaci v sociální síti Facebook.

* Fanouškovská stránka portálu kudyznudy.cz získala v prestižním žebříčku hned dvě prvenství -  v sekci média se umístila na 8. pozici jako jediný portál s tématem cestování a zároveň je jediným takto úspěšným serverem provozovaným státní správou – pod hlavičkou agentury CzechTourism.

* Statistiky Google analytics potvrdily, že za měsíc červenec 2013 navštívilo portál Kudyznudy.czrekorních 1 025 553 čtenářů. Čas strávený na stránkách činil u jednoho čtenáře 3, 5 minut v rámci kterých byly shlédnuty téměř 4 stránky.

*Tweet roku 2013: cenu Nejlepší účet veřejného sektoru

Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism chce i v dalších letech stát po boku moderních a úspěšných institucí, které sledují a následují současné trendy v cestovním ruchu. „Věřím, že nový jednotný vizuální styl, nové marketingové aktivity a dobře odvedená práce nám otevřou dveře do roku 2014, tedy k datu, kdy agentura vstoupí do jednadvacátého roku své existence,“ říká ředitel agentury Rostislav Vondruška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…