DPM: Změny v dopravě během koncertu skupiny Kabát

13.09.2014 14:12

V sobotu 13. září 2014 se na Vypichu uskuteční koncert skupiny Kabát. Návštěvníkům akce doporučujeme využít k dopravě na místo konání linku metra A do stanice Hradčanská a dále tramvajovou linku číslo 25, jejíž provoz bude z této zastávky posílen již přibližně od 14.00 hodin.

DPM: Změny v dopravě během koncertu skupiny Kabát
Foto: ANO
Popisek: Skupina Kabát

Po ukončení koncertu bude zajištěna doprava zvláštními tramvajovými vlaky ze zastávky Vypich zpět ke stanici metra Hradčanská. Provoz metra na všech linkách bude posílen. Ukončen bude podle standardních jízdních řádů. Navýšena také bude přepravní kapacita všech nočních tramvajových linek.

Změny v zastávkách autobusů

V době od přibližně 14.00 hodin do přibližně 21.45 hodin dojde k následujícím úpravám:
Pro linku číslo 179 bude zrušena zastávka Nad Markétou (v obou směrech), přemístěny budou zastávky Vypich v obou směrech v oblasti ulice Bělohorská a Koleje Větrník do ulice Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí. Zřízeny budou zastávky Koleje Větrník směr Nové Butovice v ulici Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, Kajetánka pro směr Nové Butovice v pravidelné zastávce linky číslo 174 směr Velká Ohrada a pro směr Letiště Václava Havla v Radimově ulici za křižovatkou s ulicí Patočkovou.

Pro linku číslo 191 budou zrušeny zastávky Vypich v Ankarské ulici a Nad Markétou (pro oba směry), přemístěny budou zastávky Vypich v obou směrech do okolí křižovatky Bělohorská x Tomanova a Koleje Větrník do ulice Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí. Zřízeny budou zastávky Koleje Větrník směr Na Knížecí v ulici Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, Kajetánka pro směr Na Knížecí v pravidelné zastávce linky číslo 174 směr Velká Ohrada a pro směr Petřiny v Radimově ulici za křižovatkou s ulicí Patočkovou.

Pro linku číslo 347 bude zrušena zastávka Obora Hvězda pro směr Zličín.

V době od přibližně 21.45 hodin do přibližně 23.30 hodin dojde k následujícím úpravám:
Pro linky číslo 174 a 180 budou zrušeny v obou směrech zastávky Kajetánka, Břevnovská, Vypich, Nemocnice Motol a Šafránecká, přemístěna bude zastávka Motol (v obou směrech) do dočasných zastávek v Plzeňské ulici, zřízeny budou zastávky Malovanka, Koleje Strahov a Stadion Strahov pro oba směry v zastávkách linky číslo 143, Podbělohorská a Klamovka pro oba směry v zastávkách linky číslo 176.

Pro linku číslo 179 budou v obou směrech zrušeny zastávky Nemocnice Motol, Šafránecká, Vypich a Nad Markétou, přemístěny budou zastávky Motol (v obou směrech) do dočasných zastávek v Plzeňské ulici a Koleje Větrník do ulice Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, zřízeny budou zastávky Koleje Větrník směr Nové Butovice v ulici Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, Kajetánka pro směr Nové Butovice v pravidelné zastávce linky číslo 174 směr Hradčanská a pro směr Letiště Václava Havla v Radimově ulici za křižovatkou s ulicí Patočkovou, Malovanka, Koleje Strahov a Stadion Strahov pro oba směry v zastávkách linky číslo 143, Podbělohorská a Klamovka pro oba směry v zastávkách linky číslo 176.

Pro linku číslo 191 budou zrušeny pro oba směry zastávky Diskařská, Televizní věž, Rozýnova, U Ladronky, Štefkova, Vypich (v ulicích Bělohorská i Ankarská) a Nad Markétou, přemístěna bude zastávka Koleje Větrník do ulice Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, zřízeny budou zastávky Koleje Větrník směr Na Knížecí v ulici Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, Kajetánka pro směr Na Knížecí v pravidelné zastávce linky číslo 174 směr Hradčanská a pro směr Petřiny v Radimově ulici za křižovatkou s ulicí Patočkovou, Malovanka, Koleje Strahov a Stadion Strahov pro oba směry v zastávkách linky číslo 143.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám příjemný kulturní zážitek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…