DPP: Informace o změnách v dopravě – koncert skupiny Kabát na Vypichu 13. 9. 2014

11.09.2014 11:59

V sobotu 13. 9. 2014 se na Vypichu uskuteční koncert skupiny Kabát. Návštěvníkům akce doporučujeme využít k dopravě na místo konání linku metra A do stanice metra Hradčanská a dále tramvajovou linku č. 25, jejíž provoz bude z této zastávky posílen již cca od 14:00 hodin.

DPP: Informace o změnách v dopravě – koncert skupiny Kabát na Vypichu 13. 9. 2014
Foto: Hans Štembera
Popisek: Centrální dispečink městské dopravy

Po ukončení koncertu bude zajištěna doprava zvláštními tramvajovými vozy ze zastávky Vypich zpět ke stanici metra Hradčanská. Provoz metra na všech linkách bude posílen. Ukončen bude podle standardních jízdních řádů. Navýšena také bude přepravní kapacita všech nočních tramvajových linek.

Změny v zastávkách autobusů

V době od cca 14:00 hod. do cca 21:45 hod. dojde k následujícím úpravám:

Pro linku č. 179 bude zrušena zastávka Nad Markétou (v obou směrech), přemístěny budou zastávky Vypich v obou směrech v oblasti ulice Bělohorská a Koleje Větrník do ulice Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí. Zřízeny budou zastávky Koleje Větrník směr Nové Butovice v ulici Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, Kajetánka pro směr Nové Butovice v pravidelné zastávce linky č. 174 směr Velká Ohrada a pro směr Letiště Václava Havla v Radimově ulici za křižovatkou s ulicí Patočkovou.

Pro linku č. 191 budou zrušeny zastávky Vypich v Ankarské ulici a Nad Markétou (pro oba směry), přemístěny budou zastávky Vypich v obou směrech do okolí křižovatky Bělohorská x Tomanova a Koleje Větrník do ulice Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí. Zřízeny budou zastávky Koleje Větrník směr Na Knížecí v ulici Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, Kajetánka pro směr Na Knížecí v pravidelné zastávce linky č. 174 směr Velká Ohrada a pro směr Petřiny v Radimově ulici za křižovatkou s ulicí Patočkovou.

Pro linku č. 347 bude zrušena zastávka Obora Hvězda pro směr Zličín.

V době od cca 21:45 hod. do cca 23:30 hod. dojde k následujícím úpravám:

Pro linky č. 174 a 180 budou zrušeny v obou směrech zastávky Kajetánka, Břevnovská, Vypich, Nemocnice Motol a Šafránecká, přemístěna bude zastávka Motol (v obou směrech) do dočasných zastávek v Plzeňské ulici, zřízeny budou zastávky Malovanka, Koleje Strahov a Stadion Strahov pro oba směry v zastávkách linky č. 143, Podbělohorská a Klamovka pro oba směry v zastávkách linky č. 176.

Pro linku č. 179 budou v obou směrech zrušeny zastávky Nemocnice Motol, Šafránecká, Vypich a Nad Markétou, přemístěny budou zastávky Motol (v obou směrech) do dočasných zastávek v Plzeňské ulici a Koleje Větrník do ulice Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, zřízeny budou zastávky Koleje Větrník směr Nové Butovice v ulici Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, Kajetánka pro směr Nové Butovice v pravidelné zastávce linky č. 174 směr Hradčanská a pro směr Letiště Václava Havla v Radimově ulici za křižovatkou s ulicí Patočkovou, Malovanka, Koleje Strahov a Stadion Strahov pro oba směry v zastávkách linky č. 143, Podbělohorská a Klamovka pro oba směry v zastávkách linky č. 176.

Pro linku č. 191 budou zrušeny pro oba směry zastávky Diskařská, Televizní věž, Rozýnova, U Ladronky, Štefkova, Vypich (v ulicích Bělohorská i Ankarská) a Nad Markétou, přemístěna bude zastávka Koleje Větrník do ulice Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, zřízeny budou zastávky Koleje Větrník směr Na Knížecí v ulici Na Větrníku poblíž křižovatky s Ankarskou ulicí, Kajetánka pro směr Na Knížecí v pravidelné zastávce linky č. 174 směr Hradčanská a pro směr Petřiny v Radimově ulici za křižovatkou s ulicí Patočkovou, Malovanka, Koleje Strahov a Stadion Strahov pro oba směry v zastávkách linky č. 143.

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 149 autobusových linek, dále 22 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. K 1. 1. 2014 bylo ve vlastnictví společnosti 1 255 autobusů, 927 tramvajových vozů a 715 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede cca 163 000 000 kilometrů. Podnik má k 1. 1. 2014 celkem 10 606 zaměstnanců, z toho 4 071 tvoří řidiči MHD. Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha, množství dopravních spojů a jízdní řády v Praze určuje společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy). Více informací o Dopravním podniku naleznete rovněž na http://www.dpp.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…