DPP: Plánovaná oprava pohyblivých schodů ve stanici I. P. Pavlova

09.12.2016 16:37

Dopravní podnik hlavního města Prahy (DPP) provede mezi 12. prosincem 2016 a 17. únorem 2017 plánovanou opravu jednoho ramene pohyblivých schodů ve stanici metra I. P. Pavlova. Opravu je nutné provést již nyní, aby byl garantován bezpečný provoz pro cestující. Ostatní tři ramena pohyblivých schodů ve stanici zůstávají v provozu.

DPP: Plánovaná oprava pohyblivých schodů ve stanici I. P. Pavlova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Centrální dispečink městské dopravy

Průběžné opravy eskalátorů zejména mezi vestibuly stanic a úrovní nástupišť jsou z dlouhodobého hlediska nutné pro plynulý a bezpečný provoz ve stanicích. Vždy trvají jen po opravdu nezbytnou dobu. Dopravní podnik hl. m. Prahy si je vědom dopadu této nutné opravy do provozu ve stanici I. P. Pavlova, proto bychom rádi požádali cestující, aby zejména v době přepravní špičky jako alternativu pro výstup z metra zvážili využití dalších stanic v okolí I. P. Pavlova, a to Náměstí Míru, Karlovo náměstí, případně Muzeum.

Snahou DPP bude provést opravu co nejrychleji tak, aby byl zajištěn provoz všech čtyř ramen pohyblivých schodů ve stanici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…