Eva Krejčí odchází z pozice ředitelky komunikace a Corporate Governance společnosti Letiště Praha

05.12.2014 14:30

Eva Krejčí odchází k 30. listopadu 2014 ze společnosti Český aeroholding, v níž zastávala pozici ředitelky komunikace a Corporate governence Letiště Praha. Zároveň k 1. prosinci 2014 nastupuje na pozici manažerky externí komunikace Českého aeroholdingu a tiskové mluvčí Marika Janoušková, dosavadní specialistka komunikace, do jejíž gesce spadala společnost Letiště Praha.

Eva Krejčí odchází z pozice ředitelky komunikace a Corporate Governance společnosti Letiště Praha
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Eva Krejčí na Letišti Praha pracovala od r. 2006, od r. 2007 jako ředitelka pro Vztahy s veřejností a zaměstnanci, v letech 2007–2009 (do nástupu na mateřskou dovolenou) působila také jako tisková mluvčí. Od 1. ledna 2014 došlo ke sloučení tiskových oddělení společností Český aeroholding a Letiště Praha.

Před příchodem na Letiště Praha koordinovala Eva Krejčí marketingové aktivity ve společnosti Modrá pyramida stavební spořitelna. V letech 2000–2002 působila jako PR manažer ve společnosti APC PR & Marketing. Svou profesní dráhu zahájila jako redaktorka Českého rozhlasu, v němž pracovala 5 let.

S dotazy na téma Letiště Praha se, prosím, obracejte na novou manažerku externí komunikace a tiskovou mluvčí Mariku Janouškovou (mob.: 724 564 471; e-mail: marika.janouskova@prg.aero), s problematikou týkající se Českých aerolinií se nadále obracejte na tiskového mluvčího Daniela Šabíka (mob.: 777 771 085; e-mail: daniel.sabik@cah.cz). Otázky, týkající se celé skupiny Český aeroholding – včetně dceřiných společností (Czech Airlines Handling a Czech Airlines Technics), směřujte na Iva Vysoudila (mob.: 725 065 745; e-mail: ivo.vysoudil@cah.cz).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…