Fakulta vojenského leadershipu Univerzity obrany představí svoji studijní nabídku na Dni otevřených dveří

06.02.2015 10:50

Ve čtvrtek 12. února 2015 od 9.15 hodin pořádá Fakulta vojenského leadershipu Univerzity obrany pro zájemce o studium Den otevřených dveří.

Fakulta vojenského leadershipu Univerzity obrany představí svoji studijní nabídku na Dni otevřených dveří
Foto: Univerzita obrany
Popisek: Univerzita obrany

Fakulta na něm představí nabídku studijních programů a oborů pro akademický rok 2015/2016. Uchazeči o studium budou dále seznámeni s administrativními záležitostmi souvisejícími s přijímacím řízením, obsahem přijímacích zkoušek, průběhem a skladbou studia, zabezpečením studentů a možnostmi uplatnění absolventů fakulty.

Přednáška o možnostech studia na Fakultě vojenského leadershipu začíná v 10.00 hodin v hlavním sále klubového zařízení Univerzity obrany v ulici Šumavská 4. Fakulta nabízí středoškolákům možnost jak vojenského, tak i civilního studia. V rámci vojenského studia je nyní prioritním směrem vzdělávání na fakultě pětiletý manažerský magisterský studijní program zaměřený na přípravu velitelského a zabezpečujícího personálu Armády ČR. Civilní studenti se na svoji budoucí kariéru mohou připravovat v oborech Ekonomika obrany státu a Bezpečnostní management.

Návštěvníci se mohou těšit nejen na kompletní informační servis, ale během dne na ukázky vojenské techniky a taktického výcviku skupiny COMMANDOS. Zájemci budou mít také příležitost seznámit se s obsahem testu studijních předpokladů, který je součástí přijímacího řízení. Středoškoláci, kteří se rozhodnou pro vojenské studium na Fakultě vojenského leadershipu, si mohou hned přímo na místě podat přihlášku ke studiu a s příslušníky Rekrutačního střediska Morava zahájit úkony nutné k povolání do služebního poměru vojáka z povolání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…