Festival makronek v pekařství PAUL

07.03.2017 9:12

Ochutnejte v březnu a v dubnu nové druhy tradičních francouzských makronek a vyhrajte balíčky luxusní francouzské kosmetiky L´OCCITANE nebo poukázky do pekařství PAUL!

Festival makronek v pekařství PAUL
Foto: Pekařství PAUL
Popisek: Vanilková makronka s čerstvými malinami

NOVÉ MAKRONKY

Pro všechny kdo propadli kouzlu křehkých barevných makronek, je připraveno hned několik příjemných překvapení. Na jaře se můžete těšit na nové druhy minimakronek, které obzvláště potěší milovníky svěžích ovocných chutí - čeká Vás višeň, jahoda a černý rybíz.

Novinkou je i velká plněná makronka, která by potěšila i královnu Marii Medicejskou. Ta prý makronky milovala natolik, že se zasadila o jejich rozšíření na francouzském královském dvoře. Určitě by jí tedy zachutnala i tato lahodná vanilková makronka, plněná vanilkovým krémem a spoustou šťavnatých malin.

SOUTĚŽ!

Pokud si v období od 7.března do 1.května zakoupíte jakoukoli minimakronku nebo velkou makronku, získáte nejen výjimečný chuťový zážitek, ale také možnost vyhrát balíček luxusní kosmetiky od francouzské firmy L'Occitane nebo poukázku do pekařství PAUL. Stačí vyplnit soutěžní kartičku a vhodit ji do slosovacího boxu, umístěného přímo v prodejně. Každý týden budou vylosováni tři výherci - jeden z nich získá balíček kosmetiky, druhou cenou je poukázka do pekařství PAUL v hodnotě 1.000 Kč a třetí cenou poukázka do pekařství PAUL v hodnotě 500 Kč. Celkem je tedy ve hře 3 x 8 úžasných cen!

Bližší informace k soutěži naleznete na Facebook Paul Czech Republic.

3+1 ZDARMA

Posledním dárkem pro naše zákazníky je pak akce 3+1 zdarma - když si koupíte tři minimakronky, čtvrtou dostanete od pekařství PAUL zcela zdarma.

E-shop Pekařství PAUL najdete ZDE

Komerční tisková zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…