Fordu sluší nižší ceny

15.06.2013 18:00

Nová cenová strategie Fordu přináší ještě nižší ceny a jednodušší ceníky.

Fordu sluší nižší ceny
Foto: red
Popisek: Ford

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. dnes otevřela další kapitolu své nové cenové strategie přinášející zejména zásadní zjednodušení a zpřehlednění ceníků – a k tomu i další snížení cen některých modelů. Doprovodná mediální kampaň je postavena na sloganu „Vaší ozdobou je úsměv, nám sluší bohatá výbava a nové nižší ceny.“ 
 
Ve druhém kole zavádění nové cenové strategie (první se týkalo Fordu Focus, který je tak od dubna v nabídce za cenu od 299 990 Kč) se Ford zaměřil na modely Ka, Fiesta a B-MAX. Konkrétní změny vypadají takto:
 
Ford Ka již od 169 990 Kč!
 
Nejmenší model s modrým oválem ve znaku je teď v ČR k dispozici už od 169 990 Kč, což je absolutně nejnižší cena, za jakou se u nás „Káčko“ od svého představení v roce 1996 kdy prodávalo. Třídveřový Ford Ka s motorem 1.2 Duratec (69 k) dnes za neuvěřitelně nízkou cenu nabízí vysokou kvalitu, skvělou manévrovatelnost a také notnou porci radosti z jízdy. Je tak ideálním „prvním“ autem pro začínající mladé řidiče a řidičky, již si „Káčka“ cení také pro jeho nízkou spotřebu. Velký zájem o něj jeví také fleetoví zákazníci, jejichž pracovníci se potřebují rychle, bezpečně a levně pohybovat po městě a jeho okolí. 
Ford Ka nyní nově nabídne také výbavu Trend Plus, která za příplatek 15 000 Kč doplní standardní vybavení vozu o elektricky ovládaná okna, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, boční airbagy nebo výškově nastavitelné sedadlo řidiče.
 
Ford Fiesta již od 209 990 Kč!
 
 Také u nejprodávanějšího evropského malého vozu byla základní cena snížena, tentokrát až na hranici 209 990 Kč. Velmi atraktivní nabídku pak představuje například Fiesta s tříválcovým motorem 1.0 EcoBoost, který právě podruhé za sebou získal titul „Mezinárodní motor roku“. Poprvé v historii se pětidveřová Fiesta ve výbavě Trend může pochlubit cenou nižší než 300 000 Kč (viz přiložený ceník). Importér kromě toho dále snížil příplatky za vyšší výbavu Titanium i za silnější motory. Díky tomu například stojí Ford Fiesta 1.0 EcoBoost (125 k) Titanium jen 343 990 Kč, zákazník tedy proti dosavadní akční ceně ušetří více než 42 000 Kč!
 
Ford B-MAX již od 279 990 Kč!
 
Ford B-MAX, kompaktní velkoprostorový vůz obdivovaný pro své „bezsloupkové“ řešení karoserie a vstupní otvor široký 150 cm, je nyní k mání již za 279 990 Kč, tedy o více než 11 000 Kč výhodněji než v rámci dosavadní akční nabídky. V bohaté výbavě Trend, a s již zmiňovaným revolučním motorem 1.0 EcoBoost (100 k), je pak Ford B-MAX k dispozici již za 339 990 Kč.
 
„Naše nová strategie s názvem Value Pricing znamená ještě větší vstřícnost vůči zákazníkům,“ dodal marketingový ředitel českého Fordu, Dušan Fornůsek. „Na jedné straně jsme odstraněním akčních cen všechny ceníky výrazně zjednodušili, na druhé jsme ještě snížili ceny u dalších tří modelů. Věřím, že to naši zákazníci ocení,“ konstatoval D. Fornůsek.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…