Hyundai i v srpnu druhou nejprodávanější značkou v ČR

11.09.2013 15:15

V srpnu prodala značka Hyundai v ČR 1 152 vozů. Přestože trh s automobily v ČR poklesl meziročně o více než 12%, pokles prodejů Hyundai činil pouze 1,4% a jeho podíl na trhu byl v srpnu 9,9%.

Hyundai i v srpnu druhou nejprodávanější značkou v ČR
Foto: red
Popisek: Hyundai

Nejprodávanějšími byly i v srpnu modely vyrobené ve výrobním závodě HMMC v Nošovicích. Modelu Hyundai i30 se prodalo 330 kusů a jeho podíl na trhu činí 15%. Modelu ix20 se prodalo 318 kusů, je nejprodávanějším modelem v segmentu malých MPV a jeho podíl na trhu činí téměř 40%.

V současné době probíhá u většiny autorizovaných prodejců Hyundai v ČR akce nazvaná „Hyundai se srovnání nebojí“. V rámci této akce mají zájemci o nákup nového automobilu možnost sami si detailně a na jednom místě porovnat nejprodávanější modely Hyundai s konkurencí. K  podrobnému srovnání jsou aktuálně připraveny vozy Hyundai ix20, i30, i30 kombi, i40 a vozy Škoda Octavia Combi případně Škoda Rapid. Auta jsou ve srovnatelných výbavách i vzhledem k realizované ceně. Akce bude probíhat do konce září a jejím cílem je nejen zvýšit návštěvnost showroomů a povědomost o značce, ale především dát možnost zájemcům v reálu porovnat modely dvou nejprodávanějších značek na Českém trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

10:17 Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle …