Invia: Třetí zkrachovalou CK je HELLAS - nejen Řecko.

13.08.2014 20:03

Invia však ochrání 100 klientů a nabídne jim nový pobyt

Invia: Třetí zkrachovalou CK je HELLAS - nejen Řecko.
Foto: tripzone.cz
Popisek: Středozemní moře při západu slunce

„Prostějovská cestovní kancelář s názvem HELLAS - nejen Řecko s.r.o. vyhlásila úpadek. Je tak třetí zkrachovalou společností v letošní turistické sezóně. Cestovní kancelář se specializovala na zájezdy do Řecka, navíc klientům nabízela pobyty do Bulharska a Chorvatska. Majitelka společnosti dříve provozovala CK HELLAS TOUR s.r.o., která ukončila svou činnost v roce 2012. Cestovní kancelář HELLAS - nejen Řecko je pojištěna pro případ úpadku u pojišťovny Generali.

U cestovní agentury Invia si zájezd od cestovní kanceláře HELLAS - nejen Řecko zakoupilo celkem 100 osob, jde o 91 dospělých a 9 dětí. Tito klienti jsou pro případ krachu cestovní kanceláře chráněni speciální službou Faktor 100. Tato unikátní pojistka garantuje turistům, že budou moci odjet na svou dovolenou v plánovaném termínu. Navíc je chrání proti náročnému a zdlouhavému vyřizování a vymáhání financí za neuskutečněný zájezd. Zákazníci cestovní agentury Invia totiž obdrží poukaz na nákup nového pobytu. Agendu spojenou s vymáháním peněz  ze zákonného pojištění cestovní kanceláře pak zcela převezme partner cestovní agentury společnost AXA Assistance. Klienti společnosti Invia jsou tak díky službě Faktor 100 plně ochráněni a nepříjemnosti spojené s krachem se jich nedotknou.“

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…