KB: Flexibilní hypotéka zvítězila v ocenění Zlatá koruna 2013

16.06.2013 13:12

Flexibilní hypotéka od Komerční banky se stala nejlépe hodnoceným hypotečním úvěrem v letošním ročníku ocenění Zlatá koruna. Cena je již několikátým vítězstvím Komerční banky a jejích produktů v různých nezávislých hodnoceních v průběhu uplynulých měsíců.

KB: Flexibilní hypotéka zvítězila v ocenění Zlatá koruna 2013
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Flexibilní hypotéka zavedla na český trh v roce 2007 flexibilitu při splácení hypotéky. Tento oblíbený úvěr umožní klientům Komerční banky splátky snížit nebo splácení zcela přerušit, pokud to potřebují. Počítá však i s opačným případem – pokud klient získá lepší práci nebo vyšší plat a hypotéku bude chtít rychleji splatit, provede mimořádnou splátku a doba splácení se zkrátí. Díky volitelným parametrům Flexibilní hypotéky si může klient své výdaje i v dlouhodobém horizontu uzpůsobit podle své aktuální finanční situace.
 
„Z ocenění pro Flexibilní hypotéku máme velkou radost. Je to inovativní úvěr, který významně zvyšuje jistotu našich klientů v dlouhodobém horizontu a pomáhá jim tak splnit si své sny v oblasti bydlení a investic do nemovitostí. Titul Zlatá koruna vnímáme jako závazek a zároveň motivaci pro vývoj dalších inovací nejen v oblasti financování bydlení,“ uvedl k převzetí ocenění Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing, Komunikaci a Business development.
 
Ocenění Flexibilní hypotéky v soutěži Zlatá koruna 2013 následuje dlouhou řadu jiných cen, které získala Komerční banka v uplynulých dvanácti měsících.
 
V únoru získala KB od karetní asociace MasterCard ocenění Komerční karta roku 2012 pro svou korporátní kreditní kartu. V květnu vyhodnotila výzkumná agentura NMS Market Research KB jako banku s nejvyšší kvalitou obsluhy klientů, když získala nejvyšší hodnocení ve všech sledovaných parametrech výzkumu. V listopadu 2012 se KB stala Bankou roku 2012 (v ocenění Fincentrum Banka roku 2012), předtím získala titul Nejlepší banka 2012 v hodnocení deníku Hospodářské noviny. Stala se Nejpřívětivější bankou 2012 a v kategorii Bankovní inovátor 2012 se mezi tři nejlepší zařadila jak Komerční banka, tak i Modrá pyramida stavební spořitelna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…