Klaudiánova nemocnice obnovuje plánovanou operativu

24.04.2021 12:58

Díky aktuálně pozitivnímu vývoji epidemiologické situace v regionu může Klaudiánova nemocnice od pondělí 26. dubna s postupnou obnovou plánované operativy.

Klaudiánova nemocnice obnovuje plánovanou operativu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Pacienti budou postupně kontaktováni pracovníky jednotlivých oddělení nemocnice s novým termínem operace. Při nástupu do nemocnice musí pacient předložit negativní test PCR, který nebude starší 48 hodin (72 hodinu u pacientů přijímaných k výkonu v neděli a pondělí).

Anketa

Je Vladimir Putin nebezpečím pro Českou republiku?

5%
94%
hlasovalo: 38074 lidí

K PCR testu se pacient včas dostaví na odběrové místo v nemocnici, kde sdělí, že je objednán k operaci (pracovníkům uvede oddělení a termín).

Nemocnice žádá veřejnost o trpělivost, protože tato péče bude obnovována postupně dle kapacitních možností ARO, JIP a sálů. Případná další opatření jednotlivých oddělení najde veřejnost na webových stránkách nemocnice www.klaudianovanemocnice.cz pod daným oddělením.

Klaudiánova nemocnice dále vyzývá pacienty, aby respektovali objednací časy na vyšetření v ambulancích a neseděli v čekárnách preventivně před termínem vyšetření. Tímto opatřením se eliminuje počet čekajících pacientů v čekárně na nezbytné minimum a nebude docházet ke kumulaci většího počtu lidí v jedné místnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…