Koncern AGROFERT bude i nadále spolupracovat s MÉDEA GROUP

07.06.2014 17:31

Agentura Médea, a. s. obhájila pozici dodavatele v oblasti plánování a nákupu medií pro koncern AGROFERT.

Koncern AGROFERT bude i nadále spolupracovat s MÉDEA GROUP
Foto: Archiv
Popisek: Médea group - logo

Největší tuzemska mediální agentura Médea a.s. obhájila spolupráci ve výběrovém řízení, v němž se utkala s dalšími třemi renomovanými mediálními agenturami. Médea tak pokračuje v partnerství s řadou společnosti spadajících do koncernu AGROFERT, včetně největších potravinářských firem v ČR, jako jsou Kostelecké uzeniny, Vodňanská drůbež, Penam, Olma, Mlékárna Hlinsko a další.

Koncern AGROFERT sdružuje více než 235 subjektů ze sektoru zemědělství, lesnictví, potravinářství, chemie, obnovitelných zdrojů, pozemní techniky a médií.

Zaměstnává celkem 34 000 lidí a je největším českým privátním zaměstnavatelem. AGROFERT je největším koncernem v českém a slovenském zemědělství a potravinářství, třetím největším podnikatelem v ČR dle tržeb, čtvrtým největším českým exportérem a druhým největším chemickým koncernem v ČR. Úspěšné fungování celého koncernu je založeno na dlouhodobých vztazích s obchodními partnery, kvalitní práci zkušených manažerů, odborníků a pracovitých lidí, na podnikatelské flexibilitě a maximálním využití synergických efektů v koncernu.

Médea Group je největší českou komunikační skupinou a pro své klienty  zajišťuje kompletní služby v oblasti marketingové komunikace. Prostřednictvím svých dceřiných společností plánuje a nakupuje média, poskytuje poradenství v oblast PR, zpracovává průzkumy trhu, připravuje a realizuje kreativní strategie, a mnoho dalších služeb.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…