Krajská zdravotní se představila na veletrhu Trimed

10.11.2015 17:42

Na veletrhu práce Trimed, který 10. listopadu pořádala pražská 3. lékařské fakulta Univerzity Karlovy, se představila i Krajská zdravotní a. s. Cílem akce bylo přiblížit studentům a absolventům lékařské fakulty jejich možnosti po ukončení studia a pomoci jim při důležitých rozhodnutích týkajících se jejich následného pracovního uplatnění.

Krajská zdravotní se představila na veletrhu Trimed
Foto: Krajská zdravotní
Popisek: Nemocnice Ústí nad Labem, Krajská zdravotní.

„Krajská zdravotní medikům a absolventům představila například stipendijní program, jehož prostřednictvím podporuje studenty medicíny, specifika svých jednotlivých nemocnic a vzdělávací obory, které jsou v nich akreditované. Široce byly pochopitelně prezentovány i možnosti, které nabízí lékařům absolventům, kteří se rozhodnou zahájit svou kariéru v některé z našich nemocnic,“ uvedl Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Kromě představení nemocnic v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě a Chomutově pak prezentace Krajské zdravotní, a. s. na veletrhu Tirmed zahrnovala i projekci 3D záznamu z operačních výkonů prováděných v ústecké Masarykově nemocnici, odkud bylo již mj. provedeno také několik mezikontinentálních edukačních přenosů, ať už např. z oblasti neurochirurgie nebo robotické chirurgie. 

Letos byl program veletrhu kromě lékařských oborů zaměřen i na obory bakalářské, konkrétně na obory Všeobecná sestra a Fyzioterapie. Kromě prezentace zdravotnických zařízení bylo připraveno i velké množství zajímavých přednášek uznávaných odborníků z lékařského prostředí, které studentům přiblížily jednotlivé obory ze zcela jiného úhlu, než jak je tomu při standardní výuce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…