LEO Express rozšiřuje síť o návazné autobusy do jižních Čech

12.06.2015 12:30

LEO Express spustí tuto neděli svoji druhou autobusovou linku. Po úspěšné lince navazující na vlaky LEO Express z Bohumína do Krakova bude nově spojovat Prahu s Táborem, Veselím nad Lužnicí, Českými Budějovicemi a Českým Krumlovem a to prostřednictvím návazných autobusů LEO Express Easy.

LEO Express rozšiřuje síť o návazné autobusy do jižních Čech
Foto: LEO Express
Popisek: Autobus LEO Express.

„Pokračujeme v budování naší sítě vlaků a autobusů, které spojuje standard služeb LEO Express, jakými jsou profesionální stevardi, výběrové občerstvení či připojení k WiFi na palubě a výhody našeho věrnostního programu Smile klub, a plánujeme ji dále rozšířit do celé střední Evropy. Naši síť stavíme na spolupráci s regionálními dopravci a chceme cestujícím zprostředkovat srovnatelnou úroveň zážitku napříč všemi dopravními prostředky,“ vysvětluje Peter Koehler, CEO LEO Express pro střední Evropu.

Pod značkou LEO Express Easy společnost provozuje společně s regionálními partnerskými dopravci autobusové spoje a do jejich autobusů zajišťuje služby odpovídající službám ve vlacích LEO Express. Zákazníci, kteří jsou členy věrnostního programu LEO Express, mohou navíc na palubě partnerských autobusů čerpat stejné výhody jako ve vlaku, tedy získat slevu dvacet procent na jízdenky, sbírat body za ujeté kilometry nebo nápoje zdarma. Autobusy jsou plně integrované do rezervačního systému společnosti a jsou časově navázané na pravidelný provoz vlaků LEO Express mezi Prahou, Olomoucí, Ostravou, Starým Městem, Košicemi a Krakovem.

Autobusy LEO Express Easy budou mezi Prahou a jižními Čechami jezdit od 14. června čtyřikrát denně. V Praze z autobusového nádraží na Florenci i z hlavního nádraží v Praze vedle zastávky vlaků LEO Express.

Pro turisty do Českého Krumlova bude LEO Express navíc dále zajišťovat také slevy na ubytování a do místních muzeí.

Peter Koehler dále doplňuje: „Ačkoliv se v první řadě soustředíme na zvyšující se turistický ruch mezi Prahou a kulturně bohatými jižními Čechami, přinášíme také pohodlné přestupní spoje mezi jižními Čechami a Severní Moravou. Cestující z Českých Budějovic nyní může využít náš autobus ve 4:55 a dojet do Ostravy v 11:19 skutečně odpočatý nebo pokračovat až do polského Krakova. Všechny naše dopravní prostředky jsou plně klimatizované s připojením na Wifi a lahodným cappuccinem. Cena za takovou cestu začíná na tři sta českých korunách, pokud si cestující svoji jízdenku zarezervuje včas. Autem by přitom stejná cesta byla výrazně delší a až desetinásobně dražší a také mnohem méně ekologická.“ 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…