Labe v Nymburce a v Poděbradech ve svátečních dnech ožije výstavou lodí

07.05.2014 21:27

Ředitelství vodních cest ČR jako kooperující partner a Zlatý pruh Polabí o.p.s. jako hlavní organizátor celé akce si dovolují pozvat širokou veřejnost na výstavu Lodě na Labi, která se koná 8. a 9. května 2014 v Nymburce a 10. a 11. května 2014 v Poděbradech.

Labe v Nymburce a v Poděbradech ve svátečních dnech ožije výstavou lodí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lodní doprava na Labi

V těchto dnech bude na Labi připraven bohatý program, a to nejen přímo na vodě, ale také na přilehlém břehu. Podrobnosti k celé akci jsou k dispozici na internetové stránce organizátorů www.polabi.com.

Ředitelství vodních cest ČR má pro návštěvníky připravenu výstavku informující o vodní cestě a o dosud vybudovaných a připravovaných stavbách infrastruktury pro vodní dopravu.

„Velice mne těší, že zejména o rekreační plavbu má veřejnost velký zájem. Nejen různé výstavy, ale také provoz na vodních cestách a iniciativa samospráv dokládá, že turistika na lodi má svůj doposud nevyužitý potenciál. Z tohoto důvodu věnujeme velkou pozornost přípravě a realizaci kvalitní přístavní infrastruktury, která zde doposud chyběla,“ informoval o svých plánech ředitel ŘVC Lubomír Fojtů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec