MŠMT vyhlašuje další výzvu na rozšíření kapacit MŠ a ZŠ

11.10.2017 22:10

Praha, 11. října 2017 - MŠMT vyhlašuje již pátou výzvu v rámci programu pro rozvoj výukových kapacit mateřských a základních škol pro roky 2018 a 2019. Cílem výzvy je podpořit rozvoj kapacit základních škol s 1. stupněm a také školy, které jsou umístěny v jedné budově s mateřskou školou.

MŠMT vyhlašuje další výzvu na rozšíření kapacit MŠ a ZŠ
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Současně je cílem podpořit kapacity MŠ a ZŠ zřízené dobrovolnými svazky obcí. Výzva se nevztahuje na projekty hlavního města Prahy ani městských částí hlavního města Prahy.
Na dotaci je vyčleněno pro období 2018 - 2019 celkem 330 milionů Kč. Výzva se vyhlašuje k 11. říjnu 2017 a uzávěrka přijímání žádostí je 8. prosince 2017.

Program 133 310 Rozvoj výukových kapacit mateřských a základních škol zřizovaných územně samosprávnými celky bude touto pátou výzvou ukončen. V důsledku realizace čtyř předchozích výzev došlo k navýšení kapacit o 155 kmenových učeben základních škol s navýšením rejstříkové kapacity pro 3 604 žáků a o 73 tříd mateřských škol s navýšením rejstříkové kapacity pro 1 751 dětí.

Podrobnosti k výzvě naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…