Mobilní aplikace České spořitelny patří mezi trojici nejlepších

17.06.2013 10:47

SERVIS 24 Mobilní banka je třetí nejlepší mobilní aplikací podle hlasování veřejnosti.

Mobilní aplikace České spořitelny patří mezi trojici nejlepších
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

SERVIS 24 Mobilní banka České spořitelny se stala třetí nejlepší mobilní aplikací v soutěži Mobilní aplikace roku 2013. SERVIS 24 Mobilní banka České spořitelny zabodovala v kategorii Finance, ve které soutěžily aplikace z bankovního a pojišťovacího sektoru a nástroje pro správu financí, finanční produkty, burzovní data a obchodování. Umožňuje totiž mj. na českém trhu jedinečnou funkci skenování a placení složenek. O pořadí rozhodli samotní uživatelé mobilních aplikací, kteří nejprve posílali jednotlivé nominace a následně v hlasování určili jejich pořadí. Pořadatelem soutěže je společnost Internet Info. Anketa Mobilní aplikace roku navazuje na ceny Creative Communication Award. 
 
SERVIS 24 Mobilní banku si od jejího spuštění v únoru 2012 stáhlo již více než 115 tisíc klientů, kteří přes ni provedli téměř 520 tisíc transakcí v celkovém objemu přesahujícím 1,81 mld. Kč. Aplikaci mohou využívat majitelé iPhonů a také mobilních telefonů s operačním systémem Android. Letos v létě nabídne Česká spořitelna ve své aplikaci další novinky, např. možnost dobíjení kreditu mobilních telefonů, nastavení limitů platební karty nebo platby pomocí QR kódů. 
 
Díky aplikaci SERVIS 24 Mobilní banka mohou klienti České spořitelny ve svém mobilu skenovat a zaplatit složenku (aplikace jednoduše převede číselné údaje na složence během okamžiku do platebního příkazu, který klient pouze potvrdí), zadávat jednorázové příkazy, prohlížet si transakční historii nebo zůstatek na účtu, kontaktovat přímo ČS, vyhledat její nejbližší bankomat nebo pobočku a zjistit její otevírací dobu. Aplikace také umožňuje obsluhu spořicích účtů. Majitelé iPhonů navíc mohou obsluhovat více účtů (profilů) na jednom zařízení a také se odhlásit z aplikace pouhým zatřesením telefonem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…