Národní divadlo Moravskoslezské: Josef v novém a ještě zářivějším plášti se vrací

13.09.2016 21:10

Na četná přání malých i velkých diváků se muzikál Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť vrací na jeviště Divadla Jiřího Myrona. A není to obyčejný návrat! Obnovená premiéra nabízí několik zajímavých novinek.

Národní divadlo Moravskoslezské: Josef v novém a ještě zářivějším plášti se vrací
Foto: ndm.cz
Popisek: Národní divadlo moravskoslezské

V obnoveném nastudování a exkluzivně v české premiéře zazní zbrusu nová písnička od autorské dvojice Tim Rice a Andrew Lloyd Webber, nově vstoupí do inscenace dva hlavní představitelé a také více než dvě desítky dětských herců z Operního studia NDM.

Biblický příběh o Jákobovi, jeho nejmilejším synu Josefovi, zrádných bratrech a jednom úžasném pestrobarevném plášti stále láká. Aby ne! Jeden z nejznámějších muzikálů legendární dvojice Tim Rice a Andrew Lloyd Webber vznikl v roce 1968 původně jako krátké školní pásmo pro děti. Z písničkové revue se však během desetiletí stal nejhranější britský muzikál v historii. „Za fenomenální úspěch mohou především skvělé melodie a také důležité poselství: ‚Nikdy není tak zle, aby nemohlo být lépe!‘ I proto se muzikál líbil také v Ostravě, kde dosáhl více než padesáti repríz,“ podotýká šéf souboru opereta/muzikál a dramaturg inscenace Patrick Fridrichovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …