Nemocnice České Budějovice: Nové video přináší praktické rady pro dokončení rezervace očkování

16.03.2021 17:05

V Jihočeském kraji je v provozu sedm očkovacích center. Nemocnice České Budějovice, a. s., připravila na základě poznatků z provozu instruktážní video, které napomůže úspěšnému dokončení rezervace termínu očkování.

Nemocnice České Budějovice: Nové video přináší praktické rady pro dokončení rezervace očkování
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

„Do našeho Očka přichází senioři, kteří nemají dokončený proces rezervace termínu. K tomuto dochází tak, že během rezervace termínu na mobilním telefonu klient nedojde až na samotný konec stránky. Centrální rezervační systém není na mobilních telefonech zcela přehledný. Tvoříte-li rezervaci na počítači, je vše přehlednější a k chybám tak často nedochází. V mobilním telefonu musíte ovšem několikrát rolovat a až po kliknutí na políčko REZERVOVAT je akce úspěšně dokončena. Lidé však bez provedení tohoto kroku předčasně aplikaci opouštějí v přesvědčení, že postup dokončili, “ uvádí generální ředitel Nemocnice České Budějovice, a.s. MUDr. Ing. Michal Šnorek, Ph.D.

„Počet očkovaných je řízen vždy dle množství dodaných vakcín. Prosíme tedy zájemce o očkování, aby nechodili do Oček bez vytvořené rezervace. Rovněž není nutné, aby chodili s časovým předstihem. Vyhnou se tak zbytečnému čekání, “apeluje generální ředitel Michal Šnorek.

Instruktážní video ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…