Nový Drivers´ Club společnosti LeasePlan poradí všem motoristům

10.02.2014 15:03

Společnost LeasePlan, která se specializuje na operativní leasing aut, zahájila novou éru svého bonusového programu Drivers´ Club. Ten je určen všem uživatelům vozů LeasePlanu, kteří prostřednictvím klubu mohou čerpat řadu výhod. Členství v klubu je bezplatné. Podmínkou je pouze registrace prostřednictvím internetových stránek www.driversclub.cz.

Nový Drivers´ Club společnosti LeasePlan poradí všem motoristům
Foto: LeasePlan
Popisek: Logo společnosti LeasePlan

Hlavním komunikačním nástrojem klubu je webový portál, který získal zcela nový design. Naprostou novinkou je pak ta část webu, ve které LeasePlan přináší informace a užitečné rady ze světa aut a cestování. Jsou určeny nejen pro členy klubu, ale pro celou motoristickou veřejnost. Lidé se tady dočtou, na co si dát pozor při výletech do zahraničí, jak správně pečovat o vůz, jaká mají práva při silniční kontrole a podobně. Nechybí ani zábava s motoristickou tematikou, třeba aplikace LeasePlan Family Drive, která na cestách potěší hlavně děti.

Členové klubu na webu najdou vždy aktuální přehled výhod, které jim poskytují partneři programu. Jejich portfolio se výrazně rozšířilo. Jde o firmy nejrůznějšího zaměření, tedy zdaleka ne pouze o ty, které jsou svým byznysem spjaty s automobilovým průmyslem. Členové klubu tak v nabídce najdou výhodné ceny sportovních potřeb, zájezdů, oblečení, ale třeba i kulturních zážitků. Seznam slev a výhod je průběžně doplňován a také zpestřován jednorázovými, časově omezenými speciálními slevami. U jednotlivých partnerů se členové klubu budou prokazovat Cestovní kartou Drivers‘ Clubu, kterou obdrží po registraci.

 „Drivers´ Club jsme spustili už před několika lety, stále ale nenaplňoval naše představy o tom, jak by měl špičkový bonusový program fungovat. Proto jsme se odhodlali k radikální změně. Výsledkem je bohatší nabídka a širší záběr klubu. Ten už nestojí pouze na slevách od partnerů. Důležitou součástí jsou praktické rady motoristům, které jsou přístupné veřejnosti, tedy nejen široké komunitě uživatelů našich vozů, kterou tvoří téměř 18 tisíc lidí,“ říká marketingový manažer LeasePlanu Tomáš Bursík.

Mezi partnery Drivers´ Clubu jsou Čedok, e.kolo.cz, KFC, Modrý anděl, OREA Hotels, Shell Česká republika, Sphere card, Steilmann a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…