Nový web odhalí pravdu o prodejích aut v ČR

26.03.2015 16:00

Některé významné automobilky působící na českém trhu neuvádějí pravdivá čísla o svých prodejích a záměrně mlží. Jaký k tomu mají důvod?

Nový web odhalí pravdu o prodejích aut v ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Škoda Superb

Poskytovat pravdivé a nezkreslené údaje o prodejích aut v tuzemsku má za cíl nový web www.pravdaoprodejiaut.cz. Projekt upozorňuje na nejrůznější fígle, nepřehledné statistiky a kategorie, které zakrývají skutečný počet prodaných vozů u nás. Jak totiž vyplývá z dosavadních statistik, některé významné automobilky působící na našem trhu svá čísla o prodejích uměle navyšují. Obsazují tak přední příčky v žebříčcích, aniž by skutečně tolik lidí nebo firem jejich auta koupilo. Nový web poskytne zájemcům nezkreslené údaje, celou nepřehlednou situaci objasní a umožní tak veřejnosti konečně zjistit pravdivá čísla o tom, kolik aut jednotlivé automobilky skutečně v České republice prodají. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Médea Public Relations

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…