O teplo pro armádu se na Moravě postará ČEZ Teplárenská

03.10.2014 22:00

ČEZ Teplárenská ve sdružení se společností EVČ Morava je vítězem veřejné zakázky na provozování 160 zdrojů a příslušných rozvodů tepla, kterou vypsala Armádní Servisní pro území Moravy. Hodnota pětiletého kontraktu je necelých 25 milionů Kč.

O teplo pro armádu se na Moravě postará ČEZ Teplárenská
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

ČEZ Teplárenská nabídne stávajícím více než padesáti zaměstnancům pokračováním poměru. Zajímavé je, že téměř polovinu z nich tvoří osoby se ztíženým pracovním uplatněním. Tento společensky odpovědný rys hodlá ČEZ Teplárenská zachovat.

Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služby při zabezpečení provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla v rozsahu vykonávání obsluhy, průběžné kontroly a údržby těchto zařízení.

ČEZ Teplárenská připravovala nabídku od března, a považuje jí za velmi důležitou, což potvrzuje místopředseda představenstva Petr Hodek: „Při provozování teplárenství v našich tradičních lokalitách jsme nasbírali tolik zkušeností, které chceme uplatňovat i daleko od našich elektráren a se zařízením, které nevlastníme. Považujeme to též za potvrzení naší konkurenceschopnosti, když z takto významné soutěže vyjdeme jako nejlevnější provozovatel.“

Nejvíce tepelných zdrojů pro armádu je v Brně, Olomouci, Lipníku nad Bečvou, v Hranicích, Opavě a Štěpánově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČEZ

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…