Osmý Broker kongres bude přenášet FinTV. Buďte u toho!

04.11.2014 14:51

Stovky finančních poradců a profesionálů z oborů bankovnictví, pojišťovnictví či komunikace se setkají již tento čtvrtek (6. listopadu) v rámci tradičního Broker kongresu.

Osmý Broker kongres bude přenášet FinTV. Buďte u toho!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Největší vzdělávací akce pro finanční poradce se koná v Kongresovém centru U Hájků v Praze, tentokrát už poosmé. Registrace účastníků začíná v 9:15. Jedním z hlavních témat kongresu bude aktuální situace na hypotečním trhu. Kongres bude živě přenášen na www.finTV.cz.

Je z čeho vybírat

Na účastníky čeká během jediného dne ve čtyřech sálech 25 odborných přednášek, tři workshopy a mnoho příležitostí probrat důležitá profesní témata při osobních setkáních s kolegy i zástupci finančních institucí.

Ladislav Špaček bude mluvit o komunikaci s klienty

Během kongresu vystoupí s prezentacemi řada exkluzivních hostů. „Jak se zákazníkem komunikovat co nejefektivněji a zároveň si ho udržet,“ poradí odborník na etiketu a komunikaci Ladislav Špaček. Objeví se i Jan Sadil z Hypoteční banky nebo analytik Broker Trustu Dušan Šídlo, který zhodnotí, komu se vyplatí úvěrové pojištění v bance. Vývoj hlavních regulatorních změn v roce 2014 probere Jiří Šindelář z Unie společností finančního zprostředkování a poradenství.

Sledujte kongres na FinTV

Většinu přednášek bude online streamovat vzdělávací videoportál pro finanční poradce FinTV.cz. Ten prošel výraznými změnami a na kongresu se představí ve zcela nové podobě. Na FinTV se objeví i záznamy z Broker kongresu pro ty, kteří se nebudou moci této výjimečné akce osobně zúčastnit. Přenos začíná v 11:00.

Výtěžek z workshopů jde na dobrou věc

Účastníci kongresu si budou moci vybrat i z poutavých workshopů od renomovaných školitelů. Odborníci z krejčovství Galard například poradí, jak správně volit profesní šatník a vyvarovat se častým chybám v odívání. Workshop od Michelle Losekoot ukáže, jak využívat síly internetu k vlastní propagaci a kouč Daniel Gamrot představí koncept efektivního řešení problémů pomocí myšlenkových map.

Peníze, které při posledním Broker Kongresu zaplatili poradci za jednotlivé workshopy, putovaly na charitativní účely. Přispěly na nákladnou terapii pětiletých dvojčat, která statečně bojují s vážnou nemocí. Potřebným budou peníze z workshopů pomáhat i po osmém Broker kongresu.

Veškeré další informace o kongresu naleznete na www.brokerkongres.cz.

Broker Trust v jedné větě: Největší servisní organizace pro nezávislé finanční poradce na českém trhu.

Broker Trust ve třech číslech: V České republice působíme od roku 2001. Spolupracujeme s více než 2000 aktivními poradci. V roce 2013 byl obrat společnosti 527 milionů Kč.

Tři principy Broker Trustu: Svoboda podnikání pro partnery. Špičkové zázemí. Jasná pravidla a vysoký etický standard při poskytování finančního poradenství.

Něco navíc: Jako tzv. brokerpool umožňuje Broker Trust budovat partnerům jejich vlastní firmu, tým spolupracovníků či kmen klientů a zároveň využívat moderní nástroje a servis, díky kterým mohou poradci pomáhat s osobními financemi na nejvyšší úrovni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…