Provident finančně podpořil Školu života

04.04.2014 18:16

Celkem 30 tisíc korun dnes věnovala společnost Provident Financial Dennímu stacionáři Škola života určenému pro osoby s mentálním postižením. Šek na tuto částku slavnostně předal v novojičínském obchodním centru Tabačka manažer Providentu Jiří Šrom řediteli Školy života Michalu Holáňovi.

Provident finančně podpořil Školu života
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Při té příležitosti byla v obchodním centru zahájena vernisáž charitativní výstavy fotografií „Pomáháme“. Vystavené fotografie zde budou ke zhlédnutí až do neděle 6. dubna.

Denní stacionář Škola života o.p.s. poskytuje sociální službu osobám s mentálním postižením a snaží se jim nabídnout širokou škálu zájmových činností. Jeho každodenní provoz je přitom závislý na finančních prostředcích získaných především z veřejných rozpočtů, úhrad za poskytování služby či darech od veřejnosti. „Abychom mohli poskytovat kvalitní sociální službu, potřebujeme podporu druhých. Za získané peníze od Providentu jsme proto velice rádi. Část finančních prostředků použijeme na podporu realizované služby denního stacionáře. Zbytek částky využijeme k částečnému spolufinancování realizace volnočasové pobytové aktivity s kulturně vzdělávací tematikou. Velice si vážíme jakékoli pomoci, která zpříjemní pobyt klientů v našem zařízení a proto Providentu děkujeme,“ vysvětluje ředitel Denního stacionáře Škola života o.p.s. Michal Holáň, který z rukou oblastního manažera Providentu Jiřího Šroma převzal v obchodním centru šek na 30 tisíc korun.

„Se Školou života spolupracujeme od roku 2004 a za tu dobu se nám podařilo ji podpořit částkou v celkové výši 170 722 korun. A i v tomto případě jsme byli všichni moc rádi, že jsme opět mohli finančně pomoci a alespoň malým dílem přispět ke spokojenosti klientů stacionáře,“ říká manažerka dobročinných aktivit Providentu Bára Pletichová s tím, že je moc ráda, že kolegové z Providentu nejsou lhostejní k okolí, kde žijí a pracují, a že aktivně přispívají ke zlepšování nepříznivé životní situace lidí. Jen za rok 2013 přitom Provident na dobročinné aktivity věnoval téměř 10 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…