RWE zlevní lidem postiženým povodněmi zemní plyn a elektřinu na celý rok

16.06.2013 19:40

Skupina RWE výrazně rozšíří pomoc lidem zasaženým povodněmi. K finančním příspěvkům na opravy poškozených plynových přípojek nabídne svým zákazníkům ve vyplavených oblastech na jeden rok speciální povodňovou slevu z ceny komodity ve výši 100 korun za každou spotřebovanou megawatthodinu energie ze zemního plynu a elektřiny.

RWE zlevní lidem postiženým povodněmi zemní plyn a elektřinu na celý rok
Foto: red
Popisek: RWE

„O povodňovou slevu si mohou zažádat všichni naši zákazníci z kategorie domácnost, maloodběratel a podnikatel, kteří od RWE odebírají zemní plyn nebo elektřinu a velká voda jim zatopila obydlí nebo provozovny. Povodňová pomoc za celou skupinu RWE přesáhne deset milionů korun,“ řekl David Konvalina, ředitel pro maloobchod a marketing skupiny RWE.
 
Průměrná domácnost, která bydlí v rodinném domě  a zemní plyn využívá k topení, ohřevu teplé vody a vaření, dosáhne na slevu ve výši okolo 3 tisíc korun.
 
Čerpání povodňové slevy je podmíněno odevzdáním žádosti, která bude potvrzena příslušným obecním či městským úřadem. Formulář je zákazníkům k dispozici na webových stránkách RWE a na všech kontaktních místech. Vyplněnou žádost pak lidé mohou až do konce září doručit buď osobně na kterékoliv zákaznické centrum RWE nebo zaslat poštou na adresu: RWE Zákaznické služby, s.r.o., Plynární 2748/6, 702 72 Ostrava – Moravská Ostrava.
 
RWE také nabízí povodní postiženým zákazníkům možnost sjednat si prostřednictvím nonstop zákaznické linky snížení záloh až o 50 procent do konce letošního roku, případně uzavření bezúročné dohody o splátkách na periodické vyúčtování až na půl roku.
 
Již minulý týden RWE oznámila, že ve spolupráci se svými smluvními partnery zajistí a finančně přispěje na opravu plynových zařízení domácnostem, které vlastní domovní přípojky plynu a odběrná plynová zařízení a jsou zároveň odběrateli plynu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…