Radek Kadlec je novým obchodním ředitelem PACOVSKÝCH STROJÍREN

03.03.2014 14:21

Společnost PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s., výrobce komplexních technologických a procesních celků z ušlechtilých nerezových materiálů a mědi s vedoucím postavením na českém strojírenském trhu, s potěšením oznamuje, že jmenovala Radka Kadlece (41) do pozice obchodního ředitele. Náplní jeho práce budou marketingové aktivity, posilování obchodní sítě společnosti a řízení dodavatelských partnerů. Bude zodpovědný za vedení týmu 22 zaměstnanců.

Radek Kadlec je novým obchodním ředitelem PACOVSKÝCH STROJÍREN
Foto: PACOVSKÉ STROJÍRNY
Popisek: PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.

Před nástupem do společnosti PACOVSKÉ STROJÍRNY pracoval Radek Kadlec jako projektový manažer v poradenské společnosti FBE Praha, s.r.o., kde měl zodpovědnost za posílení jejích obchodních aktivit.  Společnost se zaměřovala na rozvoj podnikatelské strategie, lidského potenciálu a procesů formou interaktivního vzdělávání, poradenství a řízení projektů.

Velkou část svého profesního života strávil Radek Kadlec ve společnosti FRIGERA METAL, a.s., která se zabývá výrobou kovových dílů pro průmyslové podniky různých odvětví. V průběhu 14 let zde působil na pozicích manažer kvality, výrobní ředitel, obchodní a technický ředitel a v letech 2007 – 2011 byl generálním ředitelem společnosti. Zároveň byl postupně také členem, místopředsedou a předsedou představenstva. V minulosti pracoval rovněž několik let jako manažer prodeje pro automobilový sektor a předního výrobce nářadí. 

Radek Kadlec vystudoval inženýrský program na Vysoké škole ekonomie a managementu.  Titul MBA získal na Nottingham Trent University na vysoké škole Brno International Business School. Ve volném čase se rád věnuje sportu, literatuře, hudbě, cestování a jachtingu.

„Radek Kadlec je vzhledem ke svým znalostem a dlouholetým zkušenostem s vedením obchodních strategií ideálním kandidátem na pozici obchodního ředitele společnosti PACOVSKÉ STROJÍRNY. Jsme moc rádi, že bude moci své manažerské a obchodní dovednosti využít právě u nás, a věříme, že významně přispěje k rozvoji společnosti a bude důležitou posilou celého týmu,“ řekl Martin Hájek, místopředseda představenstva společnosti PACOVSKÉ STROJÍRNY.

PACOVSKÉ STROJÍRNY, a. s. jsou tradiční a zároveň dynamickou českou společností s vedoucím postavením na českém strojírenském trhu a významným přesahem na trhy zahraniční. Společnost vyrábí komplexní technologické a procesní celky z ušlechtilých nerezových materiálů a mědi pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl a zemědělství.

Novodobá historie společnosti začala v roce 1991, kdy byly založeny PACOVSKÉ STROJÍRNY, akciová společnost, Pacov, počátek výroby v PACOVSKÝCH STROJÍRNÁCH ale sahá až do roku 1876. Společnost PACOVSKÉ STROJÍRNY je největším zaměstnavatelem nejen přímo ve městě Pacov, ale také v širokém okolí. Společnost zaměstnává celkem 210 osob a její obrat v roce 2013 tvořil 290 mil. Kč. PACOVSKÉ STROJÍRNY jsou držitelem několika českých a zahraničních certifikátů, např. ISO, TÜV, ASME, NB, GOST, Germanischer Lloyd a další.

Společnost PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. je soukromou obchodní společností, která je od května 2013 100% vlastněná skupinou SAFICHEM GROUP. Dalšími členy této významné skupiny jsou společnosti CHEMOPROJECT NITROGEN a.s., Chemoprojekt, a.s., SAFINA, a.s., Technoexport, a.s. a VUAB Pharma a.s., které působí v oblasti chemického, petrochemického a farmaceutického průmyslu a zpracování drahých kovů.

www.pacovske.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…