Ředitelka SIKO KOUPELNY zvolena Manažerkou roku

25.04.2014 17:28

Na pražském Žofíně byly vyhlášeny výsledky 21. ročníku soutěže Manažer roku. Letošního klání se zúčastnilo 72 finalistů. Národní komise ocenila manažerské dovednosti Karla Ždárského, generálního ředitele společnosti Farmet a Jaroslavy Valové, generální ředitelky SIKO KOUPELNY.

Ředitelka SIKO KOUPELNY zvolena Manažerkou roku
Foto: red
Popisek: Jaroslava Valová, generální ředitelka SIKO KOUPELNY

Čerstvá vítězka regionálního kola soutěže EY Podnikatel roku Jaroslava Valová v posledních letech sklízí ovoce své dlouholeté práce. Před 23 lety se rozhodla podnikat, pro ni tehdy ještě v neznámém oboru, a s pomocí rodiny, která je nedílnou součástí společnosti dodnes, založila firmu doslova z obývacího pokoje svého domku v Čimelicích. V současnosti tvoří prodejní síť SIKO 39 českých a 8 slovenských prodejen, obrat firmy překonává dvě miliardy a počet zaměstnanců překračuje 600.

„Když jsem v roce 1991 začínala, tak jsem byla manažerkou akorát sama sobě a své rodině. Tehdy mě nenapadlo, že budu mít 600 spolupracovníků a obrat 2,5 miliardy. Nemám žádné manažerské vzdělání, řídila jsem se hlavně selským rozumem a intuicí“, shrnuje svoje začátky Jaroslava Valová a dodává: „Získané ocenění je oceněním celé naší firmy a především práce všech spolupracovníků“.

Kromě absolutních vítězů vybrala porota ještě ty nejlepší v dalších dvaadvaceti kategoriích podle odvětví. Jaroslava Valová byla ohodnocena i v kategorii „obchod“ a TOP 10.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…