SYNOT TIP: Výherce 8,5 milionu se dnes přihlásil o svou výhru

10.12.2013 13:28

Do sídla společnosti SYNOT TIP dnes se svým výherním tiketem dorazil šťastlivec, který v kurzovém sázení vyhrál 8,5 milionu korun. Jedná se o přibližně 40letého muže z Moravy, který přesně trefil výsledky celkem 18 hokejových utkání.

SYNOT TIP: Výherce 8,5 milionu se dnes přihlásil o svou výhru
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Výherce se přiznal k tomu, že sází pravidelně, nicméně nikdy ho nenapadlo, že by mohl vyhrát tak vysokou částku.

„Sázení se věnuji přibližně 5 let, je to můj velký koníček. Mám rád sport, takže sázím snad všechny druhy. Tentokrát jsem zvolil hokej a ono to vyšlo. Jsem opravdu moc rád,“ uvedl šťastný výherce.

Ten prozradil také to, že tři poslední utkání z tiketu sledoval od začátku až do konce a zažíval přitom velké nervy. „Bylo to opravdu obrovské psychické vypětí. Už v sobotu jsem cítil, že jsem blízko výhře, ve sportu se ale může až do poslední chvíle stát cokoliv, takže opravdu největší napětí přišlo až při posledním utkání. Když už bylo jasné, že mi i tento tip vyšel, ten pocit radosti se nedá popsat,“ dodal výherce.

Sázející zatím nemá žádný plán, jak s výhrou naloží a nepředpokládá, že by mu nějak zásadně změnila život – také proto o ní řekl jen svým nejbližším. Přestože by si teď od sázení mohl na chvíli odpočinout, z Uherského Hradiště odcházel s tím, že už má vsazen další tiket.

Výherce svou sázenku podal v Napajedlech na Zlínsku. Na výsledky 18 utkání NHL, KHL a české extraligy vsadil celkem 5 000 korun. Přestože o výsledku některých zápasů rozhodlo až prodloužení či trestné střílení, risk se mu vyplatil. S celkovým kurzem 1694 svůj vklad zhodnotil na 8 463 000 korun. Tuto částku mu společnost SYNOT TIP vyplatí převodem na účet nejpozději do 60 dnů.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…