SYNOT TIP nabízí dobrovolnou registraci hráčů

20.09.2014 20:02

V médiích se v posledních dnech objevují informace o tom, že jednou z cest, jak omezit patologické a rizikové hráčství, je registrace hráčů. Takto se vyjádřil například národní protidrogový koordinátor, Jindřich Vobořil. Společnost SYNOT TIP se s tímto názorem plně shoduje. Sama již možnost registrace hráčům nabízí.

SYNOT TIP nabízí dobrovolnou registraci hráčů
Foto: SYNOT TIP
Popisek: SYNOT TIP

 „Registrace je prozatím samozřejmě na bázi dobrovolnosti. Naše zkušenosti však již nyní dokazují, že se hráči registraci vůbec nebrání, což nás utvrzuje v tom, že jdeme správnou cestou. Snažíme se držet světových trendů a dodržovat zásady zodpovědného hraní. Možnost registrace k nim patří. Jde o velmi účinnou metodu, jak mít pod kontrolou a efektivně řešit případné sociopatologické jevy, související s hráčstvím“ uvedl Petr Mikoška, výkonný ředitel společnosti SYNOT TIP.

SYNOT TIP na fakt, že by centrální registrace hráčů a její propojení s příslušnými úřady dokázala zabránit ve hře osobám, které například pobírají sociální dávky, upozorňuje dlouhodobě.

„Registraci v současné době umožňují pouze centrální loterní systémy, které jsou plně transparentní a pod přímou kontrolou státu. O to více nerozumíme tomu, že se proti tomuto hernímu systému některé subjekty vymezují,“ doplnil Mikoška, podle něhož je registrace hráčů v kombinaci s přiměřenou a opodstatněnou regulací provozu loterií také jedinou z mála účinných metod řešení problematiky loterního průmyslu. 

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…