SYSCOM SOFTWARE obhájil prověrku na stupeň „Důvěrné“

26.08.2015 14:00

Národní bezpečnostní úřad (NBÚ) provedl před několika týdny pravidelné ověření způsobilosti společnosti SYSCOM SOFTWARE pro pokračování platnosti její prověrky na stupeň utajení „Důvěrné“. Kontrola proběhla bez závad.

SYSCOM SOFTWARE obhájil prověrku na stupeň „Důvěrné“
Foto: syscom.co.za
Popisek: Software - ilustrační foto

Prověrka NBÚ se týká personální, průmyslové, administrativní a fyzické bezpečnosti. Na rozdíl od certifikátů ISO se však toto prověření týká jen tří lidí ve firmě (prokurista, bezpečnostní ředitel a hlavní analytik).

V případě, že by firma měla přijít do styku s utajovanými informacemi, například při realizaci státní zakázky, mohou se s nimi seznamovat pouze uvedení prověření zaměstnanci.

Společnost SYSCOM SOFTWARE tak nadále, vlastní osvědčení podnikatele na stupeň utajení „Důvěrné“. Osvědčení platí do roku 2023, NBÚ bude dodržování jeho podmínek i nadále pravidelně ověřovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…