Skláři Tour de France ocení neziskovky

14.11.2014 19:19

Designéři ze sklářské firmy LASVIT, která dodává český křišťál do celého světa, vytvořili unikátní křišťálovou trofej Žihadla pro vítěze stejnojmenné soutěže. V již 8. ročníku soutěže budou oceněny nejlepší veřejně prospěšné kampaně neziskových organizací z České i Slovenské republiky. Aktuálně si svého vítěze může vybrat i veřejnost v on-line hlasování.

Skláři Tour de France ocení neziskovky
Foto: neziskovky.cz
Popisek: Cena Žihadlo.

„Design a výroba trofeje pro vítěze této soutěže byly pro nás výzvou a zajímavou příležitostí. Sami se pohybujeme na tomto poli již několik let a prostřednictvím našeho Nadačního fondu Lasvit se snažíme pomáhat potřebným v Libereckém kraji. Jsme rádi za každou možnost, kdy lze propojit řemeslnou zručnost našich sklářů, unikátní design a dobrou věc. Křišťálová trofej z ručně foukaného skla pro neziskové organizace je tím nejlepším důkazem,“ říká ředitelka Nadačního fondu Lasvit Lenka Sálová.

„Společnost Lasvit společně s námi ocení soškou i reklamní a PR agentury, jakožto partnery neziskových organizací, bez kterých by mnohé kampaně nemohly vzniknout. Je to ocenění za jejich odborné zkušenosti a čas, který do projektů vložili,“ upřesňuje Věra Svobodová, ředitelka o. p. s. Neziskovky.cz.

„Letošní ročník je výjimečný také tím, že jsme získali partnery, kteří předají vítězům každé kategorie finanční šek. Mezi hlavní ceny soutěže patří i mediální prostor, který vítězům daruje společnost The Media. Vítězné organizace budou moci zadarmo vysílat svoje spoty v prostorách nemocnic, kde společnost The Media zajištuje televizní vysílání. Jsme rádi, že díky této možnosti se rozšíří povědomí o práci neziskových organizací,“ říká Věra Svobodová.

Počet přihlášených kampaní je ve srovnání s loňským ročníkem téměř dvojnásobný. Porota hodnotila 112 kampaní od 68 neziskových organizací z České a Slovenské republiky. Kampaně nominované odbornou porotou si může každý nejen prohlédnout na stránkách soutěže, ale pro svého vítěze v každé kategorii může hlasovat prostřednictvím on-line hlasování. Vítězové budou zveřejněni během slavnostního večera 20. listopadu v kině Ponrepo v Praze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…