Skupina Barrandov: Kauzy Jaromíra Soukupa měly opět výbornou sledovanost

22.03.2018 21:23

Včerejší díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa zaznamenal třetí nejlepší hodnoty sledovanosti v historii pořadu a stal se nejsledovanějším formátem Skupiny.

Skupina Barrandov: Kauzy Jaromíra Soukupa měly opět výbornou sledovanost
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kauzy Jaromíra Soukupa

Na přetřes přišlo několik témat – financování České televize, exekutor Juraj Podkonický a šéf Generální inspekce bezpečnostních sborů Michal Murín. Premiérový díl si nenechalo ujít v průměru 242 tisíc diváků, přičemž alespoň tři minuty v kuse vysílání zasáhlo 541 tisíc lidí.

Ve středu 21. března odvysílala televize Barrandov další díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. Moderátor pořadu začal jako obvykle hospodařením České televize, kdy zveřejnil šokující informace a dokumenty ze zákulisí této instituce. Dále přišlo na přetřes jméno bezskrupulózního vymahače Juraje Podkonického. Poslední část Kauz se věnovala tolik citované Generální inspekci bezpečnostních sborů a jejímu šéfovi Michalu Murínovi.

Závažnost témat měla vliv i na sledovanost. Včerejší premiéru pořadu si nenechalo ujít v průměru 242 tisíc diváků starších 15 let při podílu 7,9 procenta, což je třetí nejlepší výsledek v historii pořadu. Alespoň tři minuty v kuse vysílání zasáhlo 541 tisíc diváků.

„Jsem rád, že se nám společně s týmem TV Barrandov podařilo vymyslet pořad, který má opravdu smysl. Vysíláním Kauz Jaromíra Soukupa jsme oslovili již značnou část republiky a zaznamenali jsme i vysoký citační potenciál u dalších médií, což jasně ukazuje sílu našeho vlivu na televizním trhu a fakt, že jsme jako televize v mimořádně dobré formě. Kauzy Jaromíra Soukupa jsou tu od toho, aby napřímo ukázaly, kdo za danou věc může. Protože já se na rozdíl od řady jiných lidí nebojím pojmenovávat věci tak, jak doopravdy jsou. Nemám strach nazvat padoucha padouchem a říci, jakých lumpáren se kdo dopouští. A jsem moc rád, že to oceňují i naši diváci a chtějí být se mnou u toho,“ okomentoval úspěch Jaromír Soukup, generální ředitel televize Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…