Stanovisko vydavatelství Empresa Media, vlastníka TV Barrandov, k letošní anketě Tý Tý

14.04.2015 19:36

Vydavatelství Empresa Media (vlastník TV Barrandov) se vzhledem k nepřesným informacím, které se objevily v médiích během víkendu a týkaly se zapojení TV Barrandov do ankety Tý Tý, proti těmto dezinterpretacím ohrazuje a svoje stanovisko vysvětluje následovně:

Stanovisko vydavatelství Empresa Media, vlastníka TV Barrandov, k letošní anketě Tý Tý
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Vedení TV Barrandov rozhodlo, že do letošní ankety Tý Tý se aktivně nezapojí. Tudíž televize žádné své televizní pořady a ani osobnosti oficiálně nenominovala a také ani soutěžní anketu Tý Tý na televizi Barrandov nepropagovala.

Nicméně svým televizním osobnostem v žádném případě nezakázala účast na slavnostním vyhlášení této ankety, a taktéž  TV Barrandov nemohla ovlivnit případné hlasování diváků.

Z úspěchu našeho moderátora Aleše Cibulky máme samozřejmě radost, protože uspěl v konkurenci ostatních moderátorů. To dokazuje jak sílu osobnosti moderátora, tak především kvalitu stanice TV Barrandov.

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, Exkluziv, Interview a  dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…