T-Mobile rozšiřuje nabídku internetu pro domácnosti o bezdrátové připojení

13.12.2014 17:00

T-Mobile přináší domácnostem nacházejícím se v pokrytí LTE nebo 3G možnost vytvoření wi-fi sítě s kapacitou připojení až 32 zařízení současně.

T-Mobile rozšiřuje nabídku internetu pro domácnosti o bezdrátové připojení
Foto: T-Mobile
Popisek: T-Mobile

Tarif s názvem „Pevný internet bez drátu“ se v nabídce operátora objeví 9. prosince a zákazníkům poskytne maximální rychlosti až 8 Mbit/s pro stahování a 2 Mbit/s pro odesílání. Cena je 399 Kč/měsíc a datový limit 30 GB, po jeho překročení se ale nijak nesnižuje rychlost pro prohlížení webových stránek, e-maily a sociální sítě.

„S tarifem Pevný internet bez drátu přinášíme plnohodnotný internet do domácností, které nemají telefonní přípojku, případně nejsou se svým stávajícím řešením domácího připojení spokojené,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu T-Mobile pro rezidentní segment.

Tarif funguje v kombinaci s modemem Huawei E5180 nebo Huawei B593S a lze ho využívat jen na jednom místě, není tedy určen k cestování. Za 399 Kč měsíčně (bez ohledu na typ smlouvy) získá zákazník maximální rychlosti 8 Mbit/s pro stahování a 2 Mbit/s pro odesílání. Při využívání dat v souvislosti s prohlížením webu, e-maily a sociálními sítěmi se tyto rychlosti nesníží ani v případě, že klient překročí svůj datový limit 30 GB. Tento limit lze nicméně v případě potřeby snadno navýšit o 10 GB za 200 Kč.

Modem Huawei E5180 je možné v prodejní síti T-Mobile zakoupit za 3 549 Kč (nebo 99 Kč jednorázově a následně 23 měsíčních splátek po 150 Kč), Huawei B593s pak za 6 199 Kč (nebo 449 Kč jednorázově a následně 23 měsíčních splátek po 250 Kč).



O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996, od roku 2002 je součástí mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. K 30. září 2014 společnost obsluhovala téměř 6 milionů mobilních zákazníků a zůstává tak jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem: vedle mobilních a fixních telekomunikačních služeb nabízí i široké portfolio IT služeb a řešení systémové integrace pod značkou T-Systems pro firemní zákazníky a veřejnou správu.

T-Mobile se dlouhodobě zaměřuje na kvalitu svých služeb. Nezávislé testy opakovaně potvrzují, že T-Mobile je leaderem v kvalitě jak v oblasti 2G, 3G (UMTS FDD) a LTE dat, tak i v případě hlasových služeb v síti GSM. Společnost získala také řadu odborných ocenění za inovativní ICT řešení – například v anketě IT projekt roku.

Od svého založení společnost klade důraz také na zodpovědný přístup k podnikání a společnosti. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění Zaměstnavatel roku i desetiletí, Firma roku: Rovné příležitosti či ceny Via Bona za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví. V roce 2012 časopis World Finance vyhlásil T-Mobile Czech Republic Nejlepším mobilním operátorem ve východní Evropě.

T-Mobile je hrdým organizátorem projektu Rozjezdy, celorepublikového programu podpory začínajících podnikatelů. Aktivity určené primárně neziskovým organizacím zastřešuje Fond T-Mobile. Více informací najdete na www.rozjezdyroku.cz a www.prosvetkolemnas.cz. Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…