T-mobile: Nový tarif S námi nabízí levnější mezinárodní hovory

28.01.2014 11:36

T-Mobile připravil pro zákazníky nové řady tarifů S námi novinku v mezinárodních hovorech – u tohoto programu dochází k maximálnímu zjednodušení nabídky. Z dosavadních dvanácti zón budou sestaveny pouze tři (a jedna pro satelity), v kterých se zákazníci budou mnohem lépe orientovat. Zároveň dojde ke snížení cen, do zemí sousedících s naší republikou tak budou moci klienti volat již za 6, 99 Kč/ min. Nabídka bude spuštěna 1. února 2014.

T-mobile: Nový tarif S námi nabízí levnější mezinárodní hovory
Foto: T-Mobile
Popisek: T-Mobile

„Spokojenost našich zákazníků je naší prioritou, proto pevně doufáme, že zjednodušení a zlevnění nabídky mezinárodních hovorů u nové řady tarifů S námi pro ně bude přínosem,“ říká Milan Hába, ředitel řízení kategorie a produktů, a dodává: „Při hovorech do zemí sousedících s naší republikou tak klienti ušetří téměř 15 Kč za minutu, u Slovenské republiky 7,50 Kč za minutu.“

Statistiky operátora jednoznačně ukazují, že třemi nejoblíbenějšími destinacemi pro volání do zahraničí jsou napříč všemi segmenty právě Slovensko, Německo a Polsko. Ročně tuto službu využívá téměř 900 000 unikátních zákazníků. Nejdelší hovory pak probíhají do Vietnamu, Moldavska, Ázerbajdžánu, Japonska a USA. Největší příznivec telefonátů do zahraničí z řad rezidenčních zákazníků provolal za měsíc do ciziny 19 hodin. Operátor zaznamená měsíčně v průměru 251 839 zákazníků volajících do ciziny.

Přehled zón pro novou řadu tarifů S námi

Změna se týká zhruba 700 tisíc zákazníků. Z důvodu zjednodušení a zachování přehlednosti byl připraven jeden ucelený ceník, klientům tak již nebude umožněna služba I-Call. Zákazníci, kterých se tato změna týká, budou informováni prostřednictvím zprávy ve Vyúčtování služeb.

Nová nabídka je platná pouze pro novou řadu tarifů S námi (S námi v síti, S námi v síti+, S námi síť nesíť, S námi bez hranic, S námi bez hranic+ včetně varianty pro podnikatele a bez závazku). Pro všechny ostatní tarify a Twist zákazníky zatím zůstává v platnosti stávající rozdělení do 12 zón, a to včetně cen. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…