TV Prima: Na farmách to bude jiskřit

25.03.2014 16:54

U Josefa už to jiskří – Simona odjela, a tak má Libuška volné pole působnosti. Také u Petra jsme mohli vidět jiskřičky, minimálně v jeho očích. A Pavel se Sašou? Tam se chystá romantická snídaně! Škoda jen že na zbylých dvou farmách to vypadá tak trošku neúrodně… anebo ne? Nenechte si ujít další díl pořadu Farmář hledá ženu již tento pátek 28. března ve 20.15 na Primě.

TV Prima: Na farmách to bude jiskřit
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Pavel jako by ze Saši vycítil nejistotu, a tak se jí rozhodl dokázat, že Panda má na víc... Vstal v šest ráno a šel kydat. Sašu hodně překvapil, protože jeho styl je probudit se spíš na podzim než na jaře. „Kdyby tady Saša nebyla, tak já nevstanu,“ komentuje nové pocity farmář. Když už Saše dojdou nápady na zvelebování Pavova brlohu, vyrazí na romantický výlet k místní zřícenině.

U Petra je dobojováno, Katka si při večeři vyslechla smutný ortel, a tak se dnes poprvé mohla vedle Petra probudit Kamila. Na Katce bylo vidět, že ji to hodně mrzí, a co nejrychleji se rozloučila, aby to měla co nejdřív za sebou. Teď už je to jen na Petrovi a Kamile; po zbytek jejího pobytu budou řešit budoucnost. Může takový vztah fungovat?

Na farmě u Zuzany pokračuje i poslední den pracovní rutinou. Přijeli totiž kováři. Že by poslední test mužské odvahy? Tomáš si na velkého koně netroufá, zato Hassan se nebojí ničeho, zajímá se o vše, co se farmy týká, a Zuzaně to hodně imponuje.

Josef s Libuškou zůstali sami, a tak se mohou bez rušivých vlivů věnovat jen a jen sobě. A jak to vidí Josef s jejich budoucností? „Když bude chtít, tak s ní budu, ale spíš to nechávám na ní,“ říká Josef plaše.

Jiří svým přiznáním zničil vše, co se mezi ním a Miluškou vyvíjelo. „Jiří nepochopil, že je konec, snažil se dál na mě působit a myslel si, že bude pokračování. Vůbec nechápe souvislosti. Řekla jsem mu, ať se zamyslí, jak by se asi cítil, kdybych mu řekla, že jsem se nudila a našla jsem si někoho na internetu,“ uzavřela námluvy u tanečníka Jiřího Miluška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…