TV Prima: Na farmách vrcholí rivalita

18.03.2014 19:53

Život na farmách je hodně pestrý a následující den bude obzvlášť náročný. Kdo se dostane blíž k lásce svého života a kdo bude nemile překvapený? Uvidíte již tento pátek 21. 3. Ve 20.15 na Primě.

TV Prima: Na farmách vrcholí rivalita
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Saša vzbudí Pavla alias Pandu se slovy, že budou lívance, ale ten ještě netuší, co pro jejich získání bude muset splnit. Saša mu totiž nalinkovala den do poslední minuty – vykydání u koní, u králíků, úklid sena – a to nejdůležitější: výroba chybějících schodů. „Ona zjistila, co na mě platí. Já se nemůžu bránit. Nebo udělá hezký oči – a je to,“ říká okouzlený farmář.

Po dopolední projížďce na motorce čiší u Jiřího romantika z každého koutu. „Oběd byl příjemný, harmonický. Hlavně se snažil mi i pomáhat, to předtím nedělal. Obletoval mě, a to se mi líbilo,“ popisuje rozněžněle Miluška. To ale ještě netuší, jaké nemilé překvapení ji na konci pohodového dne čeká.

Ani děvčata na Petrově farmě se nudit nebudou. Na programu je výměna kola u traktoru. Petr pozoruje jistou rivalitu mezi dívkami. Možná proto je také rozdělil – Katku „uklidil“ do chléva, aby mohl trávit čas s Kamilou. Na romantickou večeři ale půjde s Katkou a to Kamila hodně špatně nese. Je vidět, že hodně žárlí.

Pod Ještědem je tentokrát probuzení příjemné a zdá se, že spaní v teplé kuchyni kazí Zuzčiným nápadníkům morálku. Farmářka si začala všímat, že Hassan má velký zájem o dění na farmě, a lichotí jí to. Odpoledne všichni vyrážejí na výlet na Ještěd a večer se chystá romantické posezení u ohně. Pomůže dnešní den Zuzce v rozhodování mezi dvěma nápadníky?

U Josefa na farmě se první probudila Simona s Josefem, a tak ji farmář pozval na domácí snídani – pivo a uzené. Josef bude při té příležitosti na Simoně vyzvídat, jestli už je rozvedená, a bude ho zajímat nejen to. Odpolední program bude opět v duchu cyklistiky, a tak dámy začínají přemýšlet, ke komu se to vlastně přihlásily... Není náhodou farmář Pepa zakuklený profesionální cyklista? Simona na kole nejela hodně dlouho a z cesty má strach: „Na kole jsem nejela už léta letoucí. Kosti bolej, slzím a prd vidím. Takže já jsem nebezpečná silničnímu provozu.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…