Ústecký kraj: Bylo podepsáno memorandum ohledně litoměřické nemocnice

05.01.2020 16:32

Na základě rozhodnutí Zastupitelstva Ústeckého kraje ze dne 9. prosince 2019 bylo na Krajském úřadu Ústeckého kraje podepsáno Memorandum o společném záměru kraje a města Litoměřice dlouhodobě zajistit provoz Nemocnice Litoměřice, a. s. prostřednictvím její integrace do páteřní sítě zdravotnických zařízení v Ústeckém kraji a jejího začlenění do společnosti Krajská zdravotní, a. s.

Ústecký kraj: Bylo podepsáno memorandum ohledně litoměřické nemocnice
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Podpisem spolupráci stvrdily všechny zainteresované subjekty – za Ústecký kraj hejtman Oldřich Bubeníček, za Krajskou zdravotní, a. s. předseda představenstva Jiří Novák a místopředseda Radek Scherfer, za Nemocnici Litoměřice, a. s. předseda představenstva Radek Lončák a za město Litoměřice starosta Ladislav Chlupáč.

Pro Ústecký kraj má spolupráce s městem Litoměřice za cíl a prioritu uspokojování potřeb občanů a ochranu veřejného zájmu, kterým je péče o jejich zdraví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…