V Show Jana Krause bude Ewa Farna, spisovatel Hartl a herec Bárta

24.11.2014 10:57

Zpěvačka Ewa Farna, režisér a spisovatel Patrik Hartl a herec Alexander Bárta se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. listopadu ve 21.35 na Primě.

V Show Jana Krause bude Ewa Farna, spisovatel Hartl a herec Bárta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Televize Prima

Ewa Farna – zpěvačka, která se hudbě věnuje od dětství a dospěla vlastně před zraky všech. Ewino poslední album Leporelo netradičně a s úspěchem nejdřív vyšlo v Polsku. Pak přišla na řadu i česká verze. 

Patrik Hartl – divadelní a filmový režisér, autor her a spisovatel, také zakladatel klubu (Ne)sráčů. Právě vyšla jeho druhá kniha Malý pražský erotikon. Certifikát klubu (Ne)sráčů dostane každý, kdo nahý, po vzoru Patrika, přeběhne rušné náměstí/náves – dal to zatím jen jeden člověk. Aktuálně Patrik píše pro Boba Klepla one man show Vysavač, chybí mu už jen deset stránek. Jeho hry mohou diváci vidět hlavně v divadle Studio DVA.

Alexander Bárta – patří k nejobsazovanějším slovenským televizním hercům. Proslavil se díky seriálu Panelák. Devátou sezonu hraje ve Slovenském národním divadle. Provází ho pověst sex symbolu, alfa samce, suveréna. Má přezdívku Ňusi (zajíček).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…